Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu, galibiyet kadrosuna geri dönüyor - Galatasaray Haberleri
        1

        Kadıköy’de sahaya sürdüğü kadro ile istediklerini sahaya yansıtamayan ve bunu da maç sonunda itiraf eden Aslan’ın teknik patronu, yeniden ‘kazanan’ takımına geri dönüyor...

        2

        Yasin Öztekin ve Brumalı kadrosu ile üst üste aldığı galibiyetlerle liderlik koltuğunu ele geçirip rakipleriyle farkı açan Cimbom, F.Bahçe yenilgisi ile avantajını kaybetti.

        3

        Yasin ve Bruma yerine Telles ile Umut Bulut’u kanatlarda kullanan Hamza Hamzaoğlu bu hareketi ile rakip bekleri durdursa da kendi takımının hücumdaki etkisinin azalmasına çare bulamadı.

        4

        Başakşehir maçında Hamza Hamzaoğlu, kanatları yeniden Yasin&Bruma ikilisine teslim ederek ligin ilk yarısında Prandelli ile alınan 4-0’lık hezimetin de unutulmasını sağlamak istiyor.

        5

        Sakatlık sürecini atlatsa da bir türlü eski formuna kavuşamayan ve F.Bahçe maçı kadrosuna alınmayan Semih Kaya da Hakan Balta’nın hem cezalı hem de sakat olduğu haftada yeniden formasına kavuşacak.

        6

        Milli oyuncu, sarı-kırmızılı takım adına Kadıköy’de en başarılı isim olarak öne çıkan Chedjou ile birlikte stoperde yer alacak.

        7

        Aslan’ın Başakşehir karşısındaki orta sahası ise F.Bahçe maçı ile aynı olacak. Melo’nun sezonu kapatması sonrasında forma bulan Hamit Altıntop ile kaptan Selçuk İnan orta sahanın yükünü omuzlayacak isimler.

        8

        Hamzaoğlu’nun planlarını bozan isim ise Burak Yılmaz oldu. Derbide hakem Cüneyt Çakır’a yaptığı itiraz ile sarı kart görerek ve cezalı duruma düşen Burak Yılmaz bu maçta forma giyemeyecek.

        9

        Kadıköy’de sağ kanatta savunmaya da yardımcı olmak üzere sahaya çıkan Umut Bulut’un bu kez forvet olarak oynaması bekleniyor.