Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Alex'in jübile maçının kadrosunda Fenerbahçe'nin eski futbolcuları Appiah Kezman Tuncay Semih Fabiano ve Deivid yer alıyor - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe’de bir döneme adını altın harflerle yazdıran ancak olaylı bir şekilde ayrılan yıldız futbolcunun jübilesinde 49 futbolcu sahaya çıkacak. Maç, TSİ 01.00’de Sao Paulo’daki Alianz Parque Stadı’nda oynanacak.

        2

        1999’da Libertadores’te şampiyon olan Palmeiraslı oyuncularla, Alex’in eski takım arkadaşlarından oluşacak iki takım karşı karşıya gelecek. Alex’in jübile maçına ilginin bir hayli fazla olduğu öğrenildi.

        3

        Alex De Souza, bu maç için sarı-lacivertli takımda beraber oynadığı 8 ismi kadroya aldı. İşte Alex'in Instagram'dan duyurduğu o isimler:

        13

        Fabiano

        14

        Fenerbahçe'de Alex'in teknik direktörlüğünü yapan Zico da jübile maçında forma giyeceği belirtildi.

        15

        Zico ile birlikte Rivaldo, Djalminha, Edmundo gibi isimlerin sahaya çıkacağı karşılaşmada ayrıca, Amoroso, Aristizabal, Artur, Athirson, Cleber, Deivid, Euller, Evair, Fabiano, Felipe, Gamarra, Gilberto Silva, Junior Baiano, Leonardo, Luisao, Marcelo Ramos, Maurinho, Mozart, Nenem, Oseas, Paulo Miranda, Paulo Nunes, Pedrinho, Rivarola, Rubens Junior, Cesar Sampaio, Tcheco, Tiago ve Velloso forma giyecek.