Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'dan, Fenerbahçe derbisi öncesinde futbolculara para jesti - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR

        Şampiyonluk yolunda büyük önem taşımasının yanı sıra başlı başına büyük bir öneme sahip olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sadece 1 gün kaldı... Daha sakin kalanın, daha soğukkanlı olanın ve morali daha yüksek olan tarafın kazanmaya yakın gösterildiği derbide, G.Saraylı yöneticilerden de kritik bir hamle geldi. Sarı-Kırmızı kurmaylar, derbi maç öncesi futbolcuların moralini daha da yükseltmek için dün oyunculara tam 500 bin dolar ödeme yaptı. Bu rakamın ise futbolcuların sezon içinde birikmiş galibiyet primleri olduğu öğrenildi.

        FENERBAHÇE İÇİN ÖZEL PRİM

        Öte yandan Galatasaray Yönetim Kurulu, Kadıköy’de Fenerbahçe’yi yenmeleri halinde futbolculara özel bir prim vermenin hesaplarını yapıyor. Hem uzun bir aradan sonra ezeli rakibi evinde devirme başarısı gösterilmesi hem de şampiyonluk yolunda önemli bir avantaj elde edilmesi halinde Sarı-Kırmızılı futbolculara toplamda 1.5 milyon TL’ye yakın bir prim ödemesi yapılacağı öğrenildi. G.Saray’da dev derbi öncesinde futbolculara para jesti... Yöneticiler, daha önceden birikmiş olan 500 bin dolarlık prim ödemelerini hesaplara yatırdı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ