Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'dan şok küfür! - Trabzonspor Haberleri
        1

        Harcanan milyon Eurolar’a rağmen önce kupa ardından Avrupa’ya havlu atıp, ligde de G.Saray’dan 14 fark yiyen Trabzon’da kazan kaynıyor... (Sampiy10)

        2

        Hedeflerden bir bir sapılması üzerine arka arkaya patlak veren krizlerin dışarıya sızmasıyla çılgına dönen Ersun Yanal, F.Bahçe’den sonra Trabzon’da da köstebek kriziyle karşı karşıya.

        3

        Son olarak kendisine yakınlığıyla bilinen menajer Okan Kartal’ın, çıkan söylentiler sonrası görevinden el çektirilmesi üzerine futbolcularını soyunma odasında toplayan Yanal, şu sözlerle ağzını bozdu:

        4

        "Burada olan biteni dışarıya kim sızdırıyorsa onun anasını s... Şunu unutmayın ki o köstebeği bulup gerekeni yapacağım."

        5

        Sarı-lacivertlilerden istifa ettikten birkaç gün sonra soyunma odasındaki küfürlü konuşmalarının basına yansımasıyla şok yaşayan deneyimli teknik direkör, şimdi de Erkan Zengin ve Constant’la yaşadığı tartışmaların bordo-mavili futbolcular tarafından hem yöneticilere hem de medyaya bire bir ispiyonlandığını düşünüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ