Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal derbi öncesi iddialı konuştu - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR/Ahmet Selim KUL

        Teknik direktör İsmail Kartal, Galatasaray derbisi için taraftarların gönlüne su serpecek mesajlar verdi...

        Kartal, “Derbi maçın önemini söylemeye gerek yok. Futbolcularım sorumluluklarının farkında. İnanıyorum ki üzerlerine düşen görevi yapacaklardır. Taraftarımızın pozitif gücüyle Galatasaray’ı yenmek istiyoruz. Derbide futbolcularımın ayağı titremez, çünkü psikolojik üstünlük bizde. Bu maç için galibiyetten başka hiçbir skoru aklımıza dahi getirmiyoruz. Burası Kadıköy buradan çıkış yok. İnşallah pazar günü maçı alacağız. Rakibimizin yapacağı sürprizlere oyun içinde hazırlıklıyız. Elbet bizim de sürprizlerimiz olacak. Bir oyun felsefemiz var. Kimin oynadığı önemli değil. Gördünüz işte kupada olduğu gibi genç oyuncularımızdan Uygar da oynasa Ramazan da oynasa biz hücumu düşünen, belli bir oyun şablonu olan bir takımız” dedi.

        'SÖYLESEM İNANMAZSINIZ'

        Tecrübeli çalıştırıcı puan kayıplarıyla ilgili olarak da, “Puan kaybettiğimiz maçlarda sizlere istatistiğimizi söylesem inanmazsınız. Bu maçlarda elimizden gelen her şeyi yaptık ancak istediğimiz golleri bulamadık. Kimse ‘F.Bahçe kötü oynayarak puan kaybetti’ diyemez. Evet Konya maçında eksiğimiz vardı ve kadro yapısını kurarken bu eksikliklerden dolayı zincirleme devam eden aksaklıklar oldu. Van Gaal’ın 2 hafta önce söylediği bir söz var: Bazen saha içinde her şeyi yapmak yetmiyor, önemli olan sonuçtur, goldür diye. Bu söz tam da bizim durumumuzu özetliyor” ifadesini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ