Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım'dan futbolculara uyarı - Fenerbahçe Haberleri

        Başkan Aziz Yıldırım, G.Saray derbisi öncesinde teknik direktör İsmail Kartal aracılığıyla futbolculara önemli mesajlar yolladı. Yıldırım, Türkiye’nin en iyi takımı olarak nitelendirdiği futbolcularıyla ilgili, “Galatasaray’ı yenip aradaki puan farkını düşürsünler. Farkı 7 puana çıkartarak benim hedeflerime ulaşmamı engellemesinler” uyarısında bulundu. Aziz Yıldırım’ın, İsmail Kartal aracılığıyla yolladığı mesajlar şu şekilde:

        BİR MİLYON ÜYE SEKTEYE UĞRAR

        Bu proje geleceği sağlam temeller altına almak ve futbolcuların paralarını ödemek için önemli bir adımdır. Ancak başarısızlık bizi sekteye uğratır. Galatasaray maçını kazanırlarsa hedeflediğimiz noktalara ulaşırız.

        ŞAMPİYONLAR LİGİNİ DÜŞÜNÜN

        Sezon sonunda 4. yıldızı takıp tarihe geçecekler. Şampiyonlar Ligi’ne gidip uzun bir aradan sonra gelir hanemizi yükselteceğiz. Bunu da düşünerek mücadele etsinler.

        SPONSORLARI KIRMAYIN

        Önümüzdeki sezon için ciddi görüşmeler yapıyorum. Çok ciddi bir forma reklamı anlaşması yapma durumundayız. Ancak hedefe ulaşamazsak çok ciddi bir yara alır, sponsorları kırarız.

        STAT İSİM HAKKI GÜNDEMDE

        Forma reklamı dışında stat isim hakkında da ciddi görüşmeler ve istekler var. Bunların hayata geçmesi için başarılı olmak zorundalar. Futbolda elde edeceğimiz şampiyonlukla beraber gelecek gelirleri bir düşünsünler. Bu kulübün kasasına girecek 200 milyon Euro demek. 3 yıl kazanacağımız paralarla borçsuz Fenerbahçe bırakıp veda edeceğim bunu bana çok görmesinler. Bunu düşünerek Galatasaray’a karşı oynasınlar.

        İSMAİL KARTAL’A DA MESAJLAR

        Bunları sevdiğim futbolcularıma ilet. Kafalarında hep bunlar olsun. Sevgili hocam sana gelince; Canını sıkan bir sorun varsa bize gel. Hep beraber bu süreci aşarız. Size güvenimiz sonsuz. Bu takımı şampiyon yap seneye de takımın başındasın. Şampiyonlar Ligi’ni düşün. Bir de sana sözüm var. Ne kadar, hangi oyuncuyu istiyorsan göndereyim, hangisini istiyorsan alayım. Bu da sana Aziz Yıldırım sözü. Hiç sorgulamayacağım. Önümüzdeki 3 yıl benim için çok önemli. Bu yüzden sen de hatalarını minimuma indirmeye çalış.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ