Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa Kulübü Yöneticisi Mustafa Topal: "Lige renk katıyoruz" - Kasımpaşa Haberleri

        Kasımpaşa Kulübü Yöneticisi ve İcra Kurulu üyesi Mustafa Topal, DHA'nın sorularını yanıtlarken bu sene beklentilerin altında kaldıklarını ama sezon sonuna kadar iyi bir duruma geleceklerini söyledi.

        Ligin sempatik ve renkli kulüplerinden biri olduğunu söylediğimiz İstanbul ekibinin yöneticisi Mustafa Topal bu düşüncemize teşekkür ederek sözlerine şöyle başlıyor: "Bu yaklaşımınız için teşekkür ederiz. Bizim amacımız da bu zaten, biz de renk kattığımızı düşünüyoruz. Gerek tesislerimiz, gerek teknik ekibimizin devamlılığı, gerekse bünyemizde bulundurduğumuz oyuncularla bu mesajı veriyoruz"

        "BU SEZON BEKLENTİLERİN ALTINDA KALDIK"

        Bu sezon beklentilerin altında kaldıklarını kabul eden Mustafa Topal, önlerinde daha 12 maç olduğunu belirterek; "Bu sene biraz daha beklentilerimizin altındayız, biz de farkındayız. İlk iki sene iyi bir çıkış yakaladık. Ligi 6. bitirdik, iyi bir standart yakalamıştık. Daha iyi olabilirdi açıkçası, bizim de beklemediğimiz bir takım gelişmelerden dolayı şu an 8. sıradayız. Daha 12 maç var önümüzde bu da 36 puan demek. Dolayısıyla biz ilk 2 sene olduğu gibi olmasa da buna yakın bir performansı sezon sonuna doğru yakalayabileceğimizi düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

        "ŞOTA'YA GÜVENİYORUZ"

        Şota gibi bir futbol adamının yanı sıra, Babel gibi kaliteli bir ismin Kasımpaşa'da olmasının, Süper Lig'de mücadele etmesinin önemli bir durum olduğunu dile getirdiğimiz Mustafa Topal; "Sizce teknik kadro ya da futbolcular nerede hata yapıyor" sorumuza ise "Teknik konulara hiç bir zaman karışmıyoruz" cevabını verdi.

        "TEKNİK DİREKTÖRÜMÜZÜN KARARLARINA KARIŞMAYIZ"

        Kasımpaşa Yönetici ve İcra Kurulu Üyesi Topal, sözlerini şöyle tamamladı: "Teknik konular açıkçası bizim yönetim tarzımızın çok dışında, hiç bir zaman karışmayız, teknik direktörümüz var. Kendisine güveniyoruz ve standart bir yaklaşım içerisindeyiz. Devam etmek istiyoruz kendisiyle. Teknik hiç bir değerlendirme yapamayız. Oyuncularımızın ihtiyacı olan tüm idari konular ile ilgili , teknik ekibimizin ihtiyaçları ile ilgili, tüm idari gereklilikleri biz yerine getiririz, her zaman arkalarındayız. Çözmemiz gereken konular varsa biz destek oluyoruz. Dediğimi gibi teknik konuların hiç içinde değiliz. Bununla ilgili yorum yapamam ama inanıyorum ki, 3-4 haftadır toparlandığımız bir tablo var. Ligin ikinci yarısına iyi başlayamadık. Ama son maçlarda yenilmiyoruz, geçen hafta deplasmanda kazandık, Akhisar maçımız var, bu maçı burada kazandığımız zaman iyi yere gelmek için önemli adım atacağımıza ve sonraki haftalarda iyi seviyeye geleceğimize inanıyoruz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ