Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Olcan Adın iddialı konuştu - Galatasaray Haberleri

        GS TV'de ilk olarak söz alan Olcan Adın, "Antrenmanlar çok iyi geçiyor. Maça tam anlamıyla hazırız. Son haftalarda oynamaya başladım. Oynadıkça açılacağımı biliyordum. Bu galibiyetler bize güven aşıladı. Bütün arkadaşlarım rahat ben de rahatım. Oraya gidep kazanacağımızı biliyoruz. Maçı sabırsızlıkla bekliyoruz" dedi.

        Fenerbahçe maçının iki takım için de çok zor geçeceğini ifade eden Umut Bulut ise, "Bu senenin son haftalarına yaklaştığımız bu dönemlerde iki tarafı çok zor bir maç bekliyor. Telafisi olmayan bir maç değil ama oraya avantajlı gidiyoruz ve bunu iyi değerlendirmek istiyoruz. Bütün arkadaşlarımızla çok iyi konsantre olduk. İnşallah oradan istediğimiz sonucu alırız. Önümüzdeki haftalara daha iyi bakabiliriz" dedi.

        Kendisinin de son haftalarda goller attığının hatırlatılması üzerine Umut Bulut, "Her maç için gol atmayı hayal ediyoruz. Fenerbahçe maçında atacağımız gol ün kimi atması önemli değil. Önemli olan topu kaleye sokabilmek. Kime nasip olursa olsun önemli değil, önemli olan kazanmak" diye konuştu.

        "Taraftara ne mesaj vereceksiniz" sorusunu ise Umut, "Onlar için en büyük mesajımız onlara vereceğimiz güzel sonuç ve galibiyet olacaktır. Galibiyet için gidiyoruz. Beraberlik de olabiligr. Oradan puan alırsak taraftarımızı mutlu edeceğimizi düşünüyorum" diye yanıtladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ