Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe İsmail Kartal, oyuncularını Fenerbahçe-Galatasaray derbisine böyle hazırlıyor - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe teknik direktörü İsmail Kartal, Galatasaray maçı öncesinde “Bu maçların havası farklı olur” dedi. Önce futbolcu, sonra da teknik sorumlu olarak kötü günleri ve krizlerden nasıl çıkıldığını çok yaşayan Kartal, böyle maçların diriliş için ne kadar önemli olduğunu da görmüştü. Kartal, işte bu birikimle şunları söyledi:

        "GOL PATLAMASI YAPARIZ"

        “Biz iyi top oynuyoruz. Bunu futbolcularım da ben de biliyorum. Hatta bizi izleyen birçok kişi de söylüyor. Sıkıntımız çok gol pozisyonuna giriyoruz, atamıyoruz. Burada bir şanssızlık, tutukluk var. Dilerim, Galatasaray maçında beklediğimiz gol patlamasını yaparız. Bu takım için kimse ‘Güçsüz, kondisyonu yok’ diyemez. Sow ile Emenike arka arkaya bir gol atsalar, moralleri düzelecek, eski günlerine gelecekler. Ben bu şanssızlığımızı Galatasaray maçında kıracağımıza inanıyorum, taraftar da inansın. G.Saray maçını da alacağımız bir galibiyet bizim eski günlere dönüşümüzü sağlayacak.“

        KARTAL’DAN 3 EMİR

        SAKİN OL, KART GÖRME, HAKEMLE KONUŞMA

        İsmail Kartal kritik G.Saray derbisi öncesinde futbolcularından tek bir istekte bulundu. O da sakin ve sabırlı olmaları, oyun disiplininden kopmamaları. Kart görecek hareketlerden kaçınmaları. Hakem ile hiçbir şekilde diyaloğa girmemeleri. Yani, sadece maça konsantre olmaları.

        "ATAMIYORSAN ATTIR"

        Mersin deplasmanına çıkmadan önce İsmail Kartal’ın Sow, Emenike, Kuyt ve Webo ile dörtlü toplantı yaptığı ve onlara şu sözleri söylediği öğrenildi: “Kaliteniz belli. Bir gün patlama yapıp eski günlerinize döneceğinize yürekten inanıyorum. O gün bugün olmalı. Eskiyi, kaçan golleri unutun. Sakin olun. Sadece maça konsantre olun. Bu maç sizin doğum gününüz olacak. Şunu unutmayın, Galatasaray maçında gol atmak kadar attırmak da önemli.”

        CUMA GÜNÜ KURBAN KESECEKLER

        Öte yandan Fenerbahçeli futbolcular, kendilerine yöneltilen “Takımın bu kadar çok gol kaçırmasına karşın bir kurban kesmeyi, kan akıtmayı düşünüyor musunuz?” sorusu üzerine Cuma günü (yarın) kurban keseceklerini söylediler.

        (Akşam)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ