Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu'na büyük şok! - Galatasaray Haberleri
        1

        Millet'in haberine göre; Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun o sözleri: "Kulüpte kiminle futbolcu konuşsam bahsedilen en ufak para 2.5-3 milyon Euro. İnanılmaz. Adamlar 5 bin lira kazanıyorlar ama O paraları hiç düşünmeden veriyorlar, verdiriyorlar.

        2

        Kulüp sanki soyulmuş. Har vurup harman savurmuşlar! Aralık 2014'te imza attıktan sonra sadece Galatasaray'da değil, Türkiye Ligi'nde de dengeleri değiştiren Hamza Hamzaoğlu, takımın dinamikleriyle oynadı.

        3

        Bir yandan önümüzdeki sezonun planlarını yapan hocanın derdi büyük! Florya'da dostlarıyla dertleşen sarı-kırmızılı teknik adam, "Bu kadar kolay para harcanır mı? Kime selam versem, futbolcudan bahsetsem, bir çalışma yapalım desem bana 2.5-3 milyon Euro'dan bahsetmeye başlıyor.

        Bu mantalite ile kulübün bu ekonomik sıkıntıları çekmesi anormal değil. Kulüp görevlileri 5 bin lira maaş alıyorlar fakat milyon Euroları kolayca telaffuz ediyorlar" ifadelerini kullandı.

        4

        'BENİ KORKUTUYOR'
        Hamzaoğlu'nun futbolcu bonservisleri ve ücretleri konusunda şikayetleri bunlarla da sınırlı değil.

        5

        Akhisar Belediyespor'u çalıştırırken futbolculara maksimum 300 bin Euro verdiklerini hatırlatan genç teknik adam, "Benim alışamadığım, çok uçuk, gerçekçi olmayan ücretler bunlar; bu kadar yüksek rakamların telaffuz ediliyor olması beni korkutuyor.

        6

        Önümüzdeki sezon 35 oyuncumuz kalacak ve 28 futbolcuyla sınırlandırılacak. Nasıl bir politika izlenecek bilmiyorum" diyerek Galatasaray'ın önümüzdeki sezon için nasıl bir çıkmazda olduğunun da altını çizdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ