Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş, Club Brugge'la oynayacağı rövanş maçına kırmızı formayla çıkmaya hazırlanıyor - Beşiktaş Haberleri

        UEFA Avrupa Ligi’nde Liverpool’u eleyerek ülke puanına çok değerli katkılarda bulunan Beşiktaş’ta, İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulundu.

        "BEŞİKTAŞ'I MİLLİ TAKIM GİBİ GÖRMEYE BAŞLADILAR"

        Türkiye Futbol Federasyonu’nun, Medicana Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor’la oynayacakları maçların takvimi yeniden düzenlemesinin çok yerinde bir karar olduğunu belirten Çebi, “Sağolsun TFF Yönetimi, Beşiktaş’ı son günlerde milli takım gibi görmeye başladı. Doğrudur, Avrupa’da ülkemizi temsil eden tek takım olduğumuz için bu yaklaşım karşısında TFF’ye çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

        "BRUGGE RÖVANŞINA KIRMIZI FORMAYLA ÇIKMAK ÇOK ANLAMLI OLUR"

        Türkiye’de taraflı, tarafsız herkesin Liverpool zaferini birlikte kutladığına da değinen Ahmet Nur Çebi, “Avrupa’da bütün hesaplarımızı bir sonraki tura kalmak için yapıyoruz. Doğal olarak ülke puanını da yükseltmeyi hedefliyoruz. Brugge’u da elersek milli bir görevi yerine getirmiş olacağız. Bilindiği gibi bu sezon kırmızı formayı da giyiyoruz. Atatürk Olimpiyat Stadı’ndaki Brugge rövanşına da bir nevi milli maç gibi olduğu için o gece kırmızı formayla çıkmak çok anlamlı olur. Bunun kararı henüz verilmedi. Yönetim olarak böyle bir değerlendirmede bulunabiliriz” diye konuştu.

        "FİNALE KADAR!"

        Çebi, Liverpool maçındaki gibi Brugge karşılaşmasında tribünleri tamamen dolu görmek istediklerini de belirterek, “Beşiktaş taraftarına Liverpool maçında bütün biletleri tükettikleri için tekrar teşekkür ediyorum. Sırada Brugge maçı var ve stadın yine dolacağına inanıyoruz. Taraftarımızla birlikte tur zaferimizi yine birlikte kutlayacağız. İnşallah bu kenetlenme finale kadar gider” dedi.

        (Skorer)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ