Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Wesley Sneijder, Fenerbahçe derbisi öncesi açıklamalarda bulundu - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Sarı-Kırmızılı takımın süper starı Wesley Sneijder, pazar akşamı Fenerbahçe ile oynayacakları yılın derbisi öncesinde çok özel açıklamalarda bulundu. Ziraat Türkiye Kupası’nda Manisa ile yapılan maçta oynaması şaşkınlık yaratan Wesley Sneijder hem bu konuya açıklık getirdi hem de F.Bahçe derbisiyle ilgili soruları yanıtladı. Hollandalı yıldız, “Manisaspor’a karşı kendimi iyi hissettiğim için oynamak istedim. Hamza hoca da beni kırmadı. Kupada da yolumuza devam ettik. Derbiye gelirsek... Volkan’a Türk Telekom Arena’da iki gol atmıştım. Pazar günü yine görüşeceğiz” diyerek iddiasını ortaya koydu.

        İLK KEZ OYNAYACAK

        Sakatlığı nedeniyle Şükrü Saracoğlu’ndaki derbilerde yer alamayan Sneijder, Türkiye’de futbol oynamaya başlamadan önce F.Bahçe maçları hakkında çok şey duyduğunu ifade etti. Sneijder, “Ne kadar büyük bir çekişme olduğunu hep anlatıyorlardı. Fatih Terim zamanında maçı canlı canlı Kadıköy tribünlerinde izlemiştim. Fenerbahçe taraftarları beni korkutmuyor. Hiçbir taraftar beni korkutmuyor. Çünkü herkes kendi takımını destekliyor sonuçta” ifadesini kullandı.

        ‘KAZANMAYA GİDİYORUZ’

        Hedeflerinin galibiyet olduğunu da dile getiren Sneijder, şöyle devam etti: “Şunu herkes bilsin; biz kazanmak için Fenerbahçe karşısına çıkacağız. Dünyada birçok statta deli atmosferler altında oynadım. Biliyorum, Fenerbahçe maçı değişik olacak fakat kazanacağız. Benim için skor da önemli değil. Önemli olan kazanmak.”

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ