Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat taburcu edildi - Galatasaray Haberleri

        Baş dönmesi rahatsızlığı nedeniyle dün hastaneye kaldırılan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, taburcu oldu.

        Basın danışmanı Dilek Bil, Yarsuvat'ın 8 Mart Pazar günü yapılacak Fenerbahçe-Galatasaray derbisine gitmeyi planladığını söyledi.

        HASTA YATAĞINDAN KULÜBÜ YÖNETİYOR

        Başkan Duygun Yarsuvat'ın dün rahatsızlığı nedeniyle katılamadığı Galatasaray Yönetim Kurulu toplantısı hakkında sabah kendisinden uzun uzun bilgi aldığını belirten Bil, "Karşılıklı uzun uzun konuştuk, bazı karalar aldı, onları iletti" dedi. Dilek Bil, Yarsuvat'ın daha sonra bazı hukuk dosyalarını da inceleyerek çalıştığını vurgularken, tüm bu esnada kanı alımı, ultrason gibi tetkiklerin de devam ettiğini söyledi.

        TFF'DEN GEÇMİŞ OLSUN MESAJI

        Türkiye Futbol Federasyonu, geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede müşahede altında tutulan Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat için "geçmiş olsun" mesajı yayımladı. TFF'nin internet sitesinden yayımlanan mesajda, "Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın dün akşam geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastanede müşahede altında tutulduğunu üzülerek öğrendik. Duygun Yarsuvat'a geçmiş olsun diler, en kısa zamanda sağlığına kavuşmasını temenni ederiz" ifadeleri yer aldı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ