Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaşlı futbolcular Balıkesirspor maçından sonra özeleştiri yaptı - Beşiktaş Haberleri

        HTSPOR / Kartal YİĞİT

        Siyah ve beyazı sadece 3 gün arayla yaşadı Beşiktaş... Liverpool’u hafta içinde UEFA Avrupa Ligi’nden eleyerek taraftara unutulmaz bir gece yaşatan ekipte tablo bembeyazdı. Ancak 3 gün sonra gelen Balıkesir beraberliği bir anda Beşiktaş’ın ‘siyah’ını öne çıkardı. Ankara’daki maçın ardından İstanbul’a gelen kafile tesislere giriş yaptı, teknik direktör Slaven Bilic, “2 gün izinlisiniz” diyerek oyunculara evlerine gidebileceklerini söyledi. Ancak oyuncular gece yarısı saatler 01.30’u göstermesine karşın toplantı odasına geçti. Balıkesirspor beraberliğini masaya yatıran oyuncular, özeleştiri konusunda son derece sertti.

        ‘YORGUNLUK BAHANE DEĞİL’

        Özellikle takımın ağabeyi konumundaki isimlerle bazı yabancıların görüşmede söz aldığı ve “Yorgunluk falan bahane değil. Az daha ligin sonuncusuna yeniliyorduk. Bu bize yakışmaz. Kötü oynayabiliriz ama laubali davranamayız. Şu maçı alsak derbiler için kredimiz artardı. Büyük avantajı kaybettik. Ancak yarış hala ortada. Artık herkes sorumluluk almalı. Bu camiaya bu sonucu yaşatmaya, böyle oynamaya hakkımız yok” dedikleri öğrenildi. Yaklaşık 15 dakika süren zirve sonrası oyuncular, birbirlerine “Bir daha kimse bizden böyle bir futbol görmeyecek” sözü vererek tesislerden ayrıldı.

        SİVAS MESAİSİ BAŞLIYOR

        Balıkesirspor maçı sonrası 2 gün izin yapan Beşiktaş, bugünden itibaren çalışmalarına yeniden başlayacak. SiyahBeyazlılar, pazar günü deplasmanda oynayacağı Sivasspor maçınn ilk antrenmanını bugün yapacak.

        BAŞKAN, BİLİC’İN GÖNLÜNÜ ALDI

        Kartal’da teknik direktör Slaven Bilic’in Eskişehir deplasmanında as oyuncuları dinlendirmesi eleştiri almış, yönetim de sessiz kalmıştı. Durumu yardımcılarıyla paylaşan Bilic, kalbinin kırıldığını dile getirdi. Bunun üzerine Bilic’le birlikte bir yemek yiyen başkan Fikret Orman ve futbol şube sorumlusu Ahmet Nur Çebi ‘gönül’ aldı. İkilinin, başarılı hocaya “Biz senin arkandayız. Siz yolunuza bakın. Bu tip şeylere kulak asma” dediği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ