Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Yanal'ın kadrodışı bıraktığı Gineli oyuncuyu elinde sigara ve alkol içerken çekilen fotoğrafları yaktı - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        Trabzonspor’da Kevin Constant krizinin perde arkası ortaya çıktı... Napoli maçında ilk 11’de oynatılmadığı için isyan eden Gineli oyuncunun izinli gününde gittiği Batum’daki uygunsuz görüntüleri başını yaktı. Constant, Batum’da bir gece kulübünde eğlenirken bir elinde sigara, bir elinde alkol ile Trabzonspor taraftarı tarafından fotoğrafları çekildi. Bu görüntüler de teknik direktör Ersun Yanal’a gönderildi. Daha önce de bu tip vukuatları bulunan Constant’un uygunsuz görüntülerini gören Yanal, “Benim futbolcum böyle olamaz” dedi ve Gineli’nin üstünü çizdi.

        ‘İZİN İSTEDİM VERMEDİLER’

        Kevin Constant’ın da yaptığı savunmada “Kasımpaşa maçı sonrası ailem İstanbul’da olduğu için izin istedim ama verilmedi. Kaleci Hakan Arıkan’a izin verildi ve o İstanbul’da kaldı. Evet, İzinli olduğum gün Batum’a gittim ve sonuç olarak idmana normal saatinde geldim. Bunda ne var?” dediği kaydedildi. Öte yandan Constant’la ilgili kararın bugün verileceği ve affedilip affedilmeyeceğinin belli olacağı belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ