Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Çalkantılı günler yaşayan Fenerbahçe’de gözler tamamen derbiye çevrilmiş durumda. - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Çalkantılı günler yaşayan Fenerbahçe’de gözler tamamen derbiye çevrilmiş durumda. Teknik heyet ve futbolcular adeta artık bu maçla yatıp kalkıyor. Derbi klasiği olarak karşılık demeç savaşları da başladı. Fakat bu yıl bu durum biraz farklı olacak gibi görünüyor.

        Galatasaray cephesinden futbolcular, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve bazı yöneticiler derbiye yönelik iddialı mesajlarını kamuoyuyla paylaştı. Fakat Fenerbahçe cephesinden teknik direktör İsmail Kartal’ın Torku Konyaspor maçı sonrası basın toplantısında söylediği sözler dışında herhangi bir açıklama gelmedi. Bu durum ise tamamen ortak alınmış bir kararın sonucu. Çünkü hem yönetim hem de futbolcular derbiye yönelik herhangi bir demeç vermeme kararı aldılar. Futbolcular kendi aralarında yaptıkları konuşmalarda Sarı- Kırmızılı cepheden yapılan iddialı açıklamaların kendilerini maça konsantre ettiğinin altını çizerken, “Bu maç bizim çıkış ve kaybettiğimiz puanları telafi maçımız olacak. Hem de Galatasaray derbisi olması önemini ikiye katlıyor. Şu anda tüm eleştiri okları üzerimizde. Susup, iyi çalışıp sahada konuşacağız” sözleriyle derbiye hazırlanıyorlar.

        Bu duruma yönetim de ayak uydururken, derbiye kadar hiçbir yönetici demeç vermeyecek. Sarı-Lacivertli camia taraftarından, futbolcusuna, yönetiminden, teknik heyetine tamamen maça kilitlenmiş durumda.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ