Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Orduspor Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan'dan Ziya Doğan'a sert sözler - Futbol Haberleri

        Orduspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, antrenman sonrası düzenlediği basın toplantısında Karşıyaka maçı ve oynanacak olan Şanlıurfaspor maçı hakkında değerlendirmelerde bulundu. Takım içerisindeki olumlu ve olumsuz durumları aktaran Özcan, her geçen gün daha iyi olmak için çalışacaklarını söyledi. Takımın üzerinde eski hocanın etkisi olduğunu ve bunun etik olmadığını ifade eden Özcan, herkesin elini kulüp üzerinden çekmesi gerektiğini ve kimsenin kendi geleceğini Orduspor üzerinden yapmaması gerektiğini vurguladı.

        "ELLERİNİZİ KULÜBÜN VE ÇOCUKLARIN ÜSTÜNDEN ÇEKİN"

        Kendisinden önce görev yapan teknik direktör Ziya Doğan'ın takım üzerinden elini çekmemesinin oyunculara zarar verdiğini aktaran Özcan, "Benden önceki insanların bu kulüp ve sporcular üzerinden hala elini çekmemesi ve hala sporcularımın üzerinden müdahaleye bulunmaya çalışması ve ekranlarda konuşması hem sporcularımızı yıpratmakta hem de kulübümüze zarar vermektedir. Maalesef bugün görüyoruz ki buradan ayrılmasına rağmen hala elini bu kulüp üzerinden çekmeyenler var. Ve bu kulüp üzerinden siyaset yapmaya çalışıyorsun. Çek elini çocuklarımın üzerinden herkese zarar veriyorsun. Şu anda bu takımın hocası benim, sorumluluklar bana aittir. Herkesin bir dönemi vardır, o dönem de bitmiştir. Bu kulüp o şahısla var olmadı, o şahısla da yok olmayacaktır. Bu kulübün altyapısını o insan inşa etmedi, bu çocuklarımızı o insan çıkarmadı. O yüzden kimse Orduspor üzerinden kendi geleceğini inşa etmeye çalışmasın. Eğrisi ve doğrusu ile onun sayfası bitmiştir. Hüseyin Özcan'ın sayfası açılmıştır ve günahı ve sevabı ile o yazılacaktır" dedi.

        "PENALTI TÜM MAÇI ETKİLEDİ"

        Deplasmanda 6-0 sonuçlanan Karşıyaka maçını değerlendiren teknik direktör Hüseyin Özcan, "Karşıyaka maçı ağır bir sahada oynadığımız ve iyi başladığımız bir mücadeleydi. İlk 30 dakikasında oyuna ortak olduğumuz iyi mücadele ettiğimiz bir maçtı. 30 dakika içinde yakaladığımız pozisyonlar vardı. Bu süreye kadar oyun dengedeydi. Ta ki çalınan penaltı düdüğüne kadar. Golü yedikten sonra direncimiz düştü ve goller üst üste geldi. Ben hiçbir zaman oyuncumu yalnız bırakmadım. Galipken de gerideyken de ben her zaman ayaktaydım ve onların yanındaydım" diye konuştu.

        Şanlıurfaspor maçına da değinen Özcan, Urfa maçının diğer maçlardan farkı olmadığını belirterek, her maça galibiyet için çıktıklarını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ