Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor'un efsane golcüsü Hami Mandıralı, Mehmet Ekici'yi övdü - Trabzonspor Haberleri

        Hami Mandıralı, bordo-mavili kulübün sezon başında Almanya'nın Werder Bremen takımından transfer ettiği ve kendisi gibi frikik golleriyle dikkati çeken oyuncusu Mehmet Ekici'nin topa çok iyi vuruş yapan bir futbolcu olduğunu söyledi.

        Mehmet Ekici'nin her iki ayağını da iyi kullandığını vurgulayan Mandıralı, "Sadece duran toplara değil, hareket halindeki toplara da çok iyi vuruyor. Trabzonspor'da benden sonraki dönemde en iyi frikik kullanan oyuncu" dedi.

        Mandıralı, kendisinin kullandığı frikik atışlarında hız ve estetiğin bulunduğunu dile getirerek, "Mehmet Ekici'de ise estetik daha ön planda. Frikik atışlarını çok iyi kullanıyor. Demek ki antrenmanlar sonrasında çok çalışıyor ve karşılığını alıyor" diye konuştu.

        Sezon başında Trabzonspor'un kadrosuna çok oyuncu kattığını belirten Mandıralı, şöyle devam etti:

        "Bence Mehmet Ekici, Trabzonspor'un bu sezonki en iyi transferi. Takım oyununun olmadığı dönemde, bireysel olarak önemli puanlar kazandırdı. Onun için de her frikik atışı, bir penaltı, yarım gol gibi. Çok isabetli, tehlikeli atışları var. Rakibin de psikolojisini bozuyor. Çünkü ceza alanına yakın bir yerde yapılacak bir faul golle sonuçlanabilir, bu durum da rakip oyuncuların oyununu etkiliyor. Mehmet'in de gol attıkça kendine güveni geliyor ve daha fazla sorumluluk almaya başladı."

        Mehmet Ekici'ye herkesin destek vermesi gerektiğini kaydeden Mandıralı, "Takıma önemli puan katkıları sağladı. Herkes ona samimiyetle yaklaşır, sevgi, destek verirse çok daha iyi işler yapar. Onun bu performansı Trabzonspor'da iyi giden şeylerin de olduğunu gösteriyor. Ben Mehmet'in performansını, toplara vuruşunu çok beğeniyorum. İştahı, katkı sağlama azmi güzel. Camia da onun arkasında olsun. Özer ve Mehmet Ekici, orta alanda birlikte güzel şeyler yapacaklardır. Yeter ki onlara destek verilsin" ifadesini kullandı.

        Mandıralı, Ekici'nin A milli takıma da davet edileceğini düşündüğünü dile getirerek, "Milli takımda da bu dönemde önemli katkı sağlayabilir" dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ