Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe G.Saray’ı yenmekten başka çareleri olmadığını belirten Sarı-Lacivertliler, “Bu maçı prim için değil camia için kazanmalıyız" dedi - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ferudun NİĞDELİOĞLU

        Trabzon, Akhisar Belediye ve Torku Konya üçgeninde kimsenin beklemediği şekilde 7 puan kaybeden ve bir anda lider Galatasaray’ın 4 puan gerisine düşen Fenerbahçe’de derbi öncesi kırmızı alarm verildi. Yönetim, futbolcu, taraftar üçgeninde Galatasaray galibiyeti ‘Olmazsa olmaz’ haline gelirken ilk adım futbolculardan geldi. Yöneticilerle yapılan konuşmada derbi için hiçbir şekilde özel prim istemediklerini belirten Sarı-Lacivertli oyuncular bunun gerekçesini de son maçlarla açıkladı.

        ‘HERKESİ ÇOK ÜZDÜK’

        Son 3 haftada 7 puan kaybederek hem camiayı hem de başkan Aziz Yıldırım’ı çok üzdüklerinin altını çizen oyuncular, “Başkanımız her an yanımızda. Bize en zor anlarda bile büyük destek veriyor. Ancak son 3 maçta biz bu desteğin karşılığını veremedik. Belki futbol olarak çok kötü değildik ancak kaybettiğimiz 7 puanla herkesi üzdük. Galatasaray maçı için hiçbir şekilde özel prim istemiyoruz. Bu maç bizim için camiaya ve başkanımıza kendimizi affettirme maçı” ifadelerini kullandı.

        3 PUAN HER ŞEYİ TELAFİ EDEBİLİR

        F.Bahçeli oyuncuların prim konusundaki sözleri üzerine yöneticiler de derbiye dikkat çekti. Kurmaylar, “Kaybedilen bir şey yok. Galatasaray maçını kazanırsak her şeyi telafi ederiz. Derbilerden sonra kaybedeceğimiz puanları erken kaybettik. Artık kayıp olmamalı. Hocamız tercihlerinde hata da yapmış olabilir. Ancak artık her şeyi unutup G.Saray maçına bakmanız lazım. Kaybetme hakkımızı erken kullandık diyelim, geçmişi unutalım” diye konuştu.

        TARAFTARA DA TAHRİK İKAZI

        Galatasaray derbisi için Fenerbahçe Yönetimi, hafta boyunca ortamı gerecek, rakibi gereksiz yere motive edecek davranışlarda bulunulmaması için tribün temsilcilerini uyardı. Yönetim, cuma günkü idmanı da taraftara açarak oyuncuların motivasyonunu artırmayı hedefliyor. Öte yandan taraftarın, derbi için özel bir gösteri hazırlığında olduğu öğrenildi.

        YÖNETİM, KART KONUSUNDAKİ ‘OLAĞAN ŞÜPHELİLERİ’ UYARDI:

        Volkan, Emre ve Caner’le görüşen Kanarya’nın kurmayları “Rakip sizi sinirlendirmek için çaba harcayacak. Kesinlikle hata istemiyoruz. Tuzağa düşersek hepimiz yanarız, bu da herkese pahalıya patlar” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ