Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Karabük karşısında 2 gol ve 1 asist yaparak galibiyette önemli rol oynayan bordo-mavili takımın oyuncusu Mehmet Ekici açıklamalarda bulundu - Trabzonspor Haberleri

        Karşılaşmada 2 gol ve 1 asist yaparak galibiyette önemli rol oynayan bordo-mavili takımın oyuncusu Mehmet Ekici ise "Gerçekten çok zor bir maç oldu. Buradan takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Sonuna kadar kendimize güvendik, savaştık ve hak ederek maçı aldık" dedi.

        Ekici, attığı gollerle ilgili olarak, "Takım arkadaşlarımın attığım gollerde çok büyük katkısı var. Son attığım golde bana açıyı açıp, kalecinin önünü iyi kapattılar. Ben de o köşeyi değerlendirerek vurdum gol oldu. Her antrenmandan sonra frikikler için özel olarak çalışıyorum" diye konuştu.

        Ekici, bir gazetecinin, "Her serbest vuruşta artık taraftarların gol beklentisi var. Bu senin için baskı oluşturuyor mu" şeklindeki sorusu üzerine, "Maçın içerisinde olduğumda sadece maça adapte oluyorum ve etrafa fazla bakmıyorum" ifadesini kullandı.

        Takım olarak bundan sonraki süreçte toparlanacaklarına inandığını aktaran Ekici, "Bu kadar maç oynamak kolay değil. Bu sezon çok maç yaptık. Avrupa Ligi olsun, kupa olsun ama şimdi biraz hafifledik. Yoğun maçlar nedeniyle antrenmanlarda detayları çok çalışamadık. Şimdi detayları çalışacağız ve çok daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

        Öte yandan Kardemir Karabüksporlu futbolcular maçın ardından büyük üzüntü yaşadı. Ahmet İlhan maç sonu saha içinde gözyaşlarını tutamazken, Trabzonsporlu futbolcular tarafından teselli edildi. Bordo-mavililer, yerden kaldırdıkları rakip oyunculara soyunma odası girişine kadar eşlik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ