Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Kardemir Karabükspor HTSPOR yazarı Bülent Yavuz, Trabzonspor - Karabükspor maçının değerlendirdi - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Bülent YAVUZ

        Haftanın kapanış maçında Trabzonspor, Avni Aker'de son dakikalarda hayat buldu. Karabükspor, oynadığı güzel futbolun malesef karşılığını alamadı. Futbol işte böyle bir oyun. Oynarsın oynarsın, sürpriz bir gol bütün havanı alır götürür. Yılmaz Vural'la Karabükspor kimlik değiştirse de futbol oyunu neticedir. Neticeyi alamazsanız, skorboarda yansıtamazsanız sonu kadercilik olur. Trabzonspor onlarca transferden sonra halâ tat vermiyor. Ekici farkı Trabzonspor'u yukarıda tutmaya yetiyor ancak ne şampiyonluk ne de ikincilik için Bordo-Mavililer'in şansları yok. Bir zamanların fırtınası, bu sezon sessiz ve sakin.

        Hakem Hüseyin Göçek'e gelince, gerçekten olağanüstü bir performans gösterdi. Öncelikle bu kadar mücadeleli ve tempolu oyunda çaldığı düdükler hayli fazlaydı. Yüksek kondisyonu sayesinde devamlı pozisyonlara yakınlığı öyle aman aman hata yapmasın imkan vermedi. Kritik yerlerde verdiği kararların hepsi doğruydu.

        Hakemlerimiz kabul edelim ki bu hafta çok çok iyiydiler. Hüseyin de Avni Aker'de kapanışı güzel yaptı. Darısı gelecek haftaların başına.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ