Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Mersin İdman Yurdu Mersin İdman Yurdu Teknik Direktörü Rıza Çalımbay'dan açıklama: "Fenerbahçe maçını kazanmak istiyoruz" - Futbol Haberleri

        Teknik direktör Rıza Çalımbay, Macit Özcan Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen antrenman öncesi futbolcularla toplantı yaparak uyarılarda bulundu. Çalımbay, Nakoulma ile de kısa bir görüşme yaptı. Bursaspor maçında forma giyen futbolcular, alt sahada düz koşu yaparak antrenmanı tamamladı.

        Diğer oyuncular ise yardımcı antrenörler eşliğinde hafif koşunun ardından ısınma hareketleri, 5'e 2 top kapma çalışması yaptı. Sakatlığı bulunan Servet Çetin takımdan ayrı koştu.

        "BİZİM İÇİN TRABZONSPOR MAÇI DAHA ÖNEMLİ"

        Çalımbay, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bursaspor maçını kazanmaları gerektiğini ancak bunu başaramadıklarını söyledi. Eksik rakibe karşı oynamanın bazen çok zor olabildiğini ifade eden Çalımbay, "Her şeyden önce 10 kişiye karşı nasıl oynamamız gerektiğini biliyorduk ama anlattıklarımızın hiçbiri sahaya yansıtılamadı" dedi. Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final ilk maçında Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan Çalımbay, şöyle konuştu:

        "Kupaya iddialı başlamadık. Genelde maç eksiği olan arkadaşlarımıza forma şansı verdik. Devre arasında transfer yapamadığımız için o arkadaşlarımızın da iyi durumda olması gerekiyordu. Bugüne kadar geldik. Bundan sonra da gitmek istiyoruz ama dinlenmesi gereken ve sakatlıkları bulunan 5-6 arkadaşımızı bu maçta oynatamayacağız. Bizim için Trabzonspor maçı daha önemli. Sahamızda Fenerbahçe maçını kazanıp avantaj yakalamak istiyoruz. Takımıma güveniyorum. Biz kötü oynamıyoruz. Sadece yapmamamız gereken bazı hataları yapıyoruz."

        Çalımbay, sakatlıkları bulunan Servet Çetin, Serkan Balcı, Sadiku, Vederson ve Adem Güven'in Fenerbahçe maçında oynayamayacağını sözlerine ekledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ