Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Diğer Hatay 2. Amatör Ligi'nde kırmızı kart gösteren hakemi yumrukladı - Futbol Haberleri

        Amatör Lig'de 26 Şubat'ta Çekmeci Semt Sahası'nda Turunçlu Belediyespor ile Yeniçağspor arasında oynanan karşılaşmanın ikinci yarısında saha karıştı. İlk yarısı 1-0 Yeniçağspor'un üstünlüğüyle tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında bir pozisyon sonrası, hakem Abdullah Çaparoğlu Yeniçağspor'dan Arif Şahutoğlu'na sarı kart gösterdi. Karta tepki gösteren oyuncuya bu kez ikinci sarı kartı gösterek hakem, kırmızı kartla oyundan attı.

        ARKASINI DÖNÜNCE ENSESİNE YUMRUK ATTI

        Öfkelenen Arif Şahutoğlu, kartın üzerine ismini not alan hakem Çaparoğlu arkasını döndüğü sırada ensesine yumruk attı. Oyuncuyu iterek uzaklaştırmaya çalışan Çaparoğlu, yardımcıları Fatih Ateş ve Enis Çolak'ı da alarak soyunma odasına gittikten sonra maçı tatil etti. Yumruk anı ise bir taraftar tarafından görüntülendi.

        Haziran ayında bir 3'üncü Lig'e terfi edeceği belirtilen hakem Çaparoğlu'nun kendisine yumruk atan oyuncudan şikayetçi olmayacağını söylediği belirtildi. Öte yandan yarıda kalan maçla ilgili kararı da İl Tertip Kurulu verecek.

        TAKIM ARKADAŞLARINDAN ÖZÜR DİLEDİ

        Arif Şahutoğlu ise sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı mesajıyla takım arkadaşlarından özür diledi. Şahutoğlu'nun mesajında şu ifadeler yer aldı:

        "Böyle bir olaya sebebiyet vermek istemezdim. Ama takdir edersiniz ki bir anlık öfkeyle engel olamadım kendime. Bundan ötürü inanın çok kötüyüm. Her ne kadar hakem tahrik etse de bizim sakin olmamız gerekirdi. Olamadım bu sefer ne yazık ki. Hepinizin ayağına sağlık."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ