Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Galatasaray, Fenerbahçe'ye yenilse bile 1 puan önünde olacak! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR/Erhan TELLİ

        Derbiye avantajlı çıkacak Cimbom, yenilse bile şampiyonluk yolundaki iddiasını koruyacak. Teknik heyet ve futbolcuların hedefi; sakin oyun ve en az 1 puan.

        Galatasaray, yıllar sonra belki de ilk kez Kadıköy’de oynayacağı bir Fenerbahçe derbisine böylesine rahatlamış bir şekilde gidiyor. Aslan, ezeli rakibinin önce Akhisar’a yenilip ardından da Konya ile berabere kalıp 4 puan gerisine düşmesiyle önemli bir avantaj yakaladı.

        Sarı-Kırmızılılar, Kadıköy’deki maçta yenilse bile şampiyonluk yolundaki iddiasından bir şey kaybetmeyecek olmasının keyfini yaşıyor. Futbolcular ‘Beraberlik bize yeter’ düşüncesinde birleşirken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ise oluşan bu rahatlığın dozajını iyi ayarlayarak rehavetin de önüne geçmeyi amaçlıyor.

        ÖNCE OYUNU TUT SONRA SONUCA GİT

        Hamzaoğlu ve futbolcular stressiz ve sakin bir futbolla ilk önce oyunu tutmayı ve ardından sonuca gitmeyi düşünüyor. Öncelikli hedef 1 puan olarak belirlenirken panik halinde olacağı düşünülen rakibin hatalarını değerlendirip galip gelmek adına da her şeyin yapılacağı öğrenildi.

        TEK İDMANLA KUPA MAÇINA

        K.Erciyes maçı sonrası oyuncularına iki gün izin veren teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, takımını yarınki Manisa kupa maçına tek idmanla çıkaracak. Hafta sonunda Fenerbahçe ile oynanacak derbiyi düşünerek futbolcularını dinlendiren Hamzaoğlu, bugün Florya’daki antrenmanla öğrencilerini Manisa’ya hazırlayacak. Başarılı teknik adam Manisaspor karşısında as oyuncularını kullanmayacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ