Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray tarihindeki tüm teknik adamları geçti - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / İlker GÜNEŞ

        Ne Terim ne Denizli ne Lucescu ne Gerets... 29 puan toplayan Hamza Hamzaoğlu, G.Saray’da ilk 11 maçlık performansa bakıldığında en yüksek puana ulaşan isim oldu. Terim 28, Denizli 27, Gerets 26, Luce 25’te kaldı.

        Herkes Prandelli’nin gönderilmesinde hemfikirdi, Hamza Hamzaoğlu göreve geldiğinde kafalarda soru işaretleri de yok değildi... Ancak genç teknik adam, müthiş bir başarı gösterip tüm kuşkuları giderdi. Üstelik şimdiden G.Saray’ın tarihine geçti... Hamzaoğlu, G.Saray’ın hocaları içinde ilk başa geçtiklerinde çıktıkları ilk 11 maçta en yüksek puana ulaşan isim olmayı başardı. 28 puanlı İmparator Fatih Terim’i 1 puanla geçen başarılı çalıştırıcı zirveye oturdu.

        PUAN ORTALAMASI:

        2.63 Cimbom, Hamzaoğlu’yla çıktığı 11 lig maçında hiç yenilmedi, 9 galibiyet 2 beraberlik aldı ve 29 puan topladı. 2.63 puan ortalaması yakalayan Hamza Hamzaoğlu, Süper Lig’deki bu performansıyla, geride kalan 11 karşılaşmada en başarılı teknik adam oldu.

        HEMEN ÖNE FIRLIYOR

        Aslan, Hamzaoğlu’yla birlikte gol yollarında kabuk değiştirdi. Ligde oynadığı 11 maçın 10’unda ilk golü atıp öne geçti. Sadece Mersin İY maçında ilk golü kalesinde gördü. G.Saray ayrıca Hamza Hamzaoğlu döneminde oynadığı 11 maçın 10 tanesinde ilk 20 dakika içinde gol buldu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ