Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Napoli’ye Trabzon’da 4-0 farklı mağlup olan ve rövanş maçında da 1-0 yenilerek Avrupa’ya veda eden Trabzonspor kafilesi dün sabah geldi. - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Haluk AYYILDIZ

        UEFA Avrupa Ligi’nde Napoli’ye Trabzon’da 4-0 farklı mağlup olan ve rövanş maçında da 1-0 yenilerek Avrupa’ya veda eden Trabzonspor kafilesi dün sabah erken saatlerde Trabzon’a geldi. Pasaport kontrolleri sırasında ise Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ile oğlu arasında geçen diyalog dikkatlerden kaçmadı. Hacıosmaoğlu yorgun olduğunu düşündüğü oğluna “Sen hiç uyumadın mı?” diye sordu. “Hayır” yanıtını alan başkan Napoli-Trabzonspor maçını işaret ederek, “Sen de maçta uyusaydın” diyerek herkesin bulunduğu bir ortamda üstü kapalı teknik direktör Ersun Yanal ve futbolculara gönderme yaptı.

        CONSTANT İSYAN ETTİ!

        Öte yandan Napoli maçında ilk 11’de oynatılmayan Kevin Constant bu duruma twitter’dan isyan etti. Constant, soyunma odasında çekildiği fotoğrafı takipçileriyle paylaşarak; “Neden? Bilmiyorum. Çünkü? Bilmiyorum. Ya da? Bilmiyorum” ifadelerini kullanarak oynatılmamasına tepki gösterdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ