Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçeli futbolcular derbide lider olmanın peşinde - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe, şok etkisi yaratan Akhisar yenilgisiyle ağır darbe yedi. Liderlik hesaplarıyla çıktığı maçta bir anda kendini 3. sırada bulan Kanarya’da maç sonunda başkan Aziz Yıldırım soyunma odasına indi.

        Yıldırım tüm takımı teselli ederken, zaten çok düşük olan moralleri bir anda yukarıya çekti. Futbolcular ağır yenilgiyi psikolojik olarak hızlı şekilde atlattı. Kendilerini başkana karşı borçlu hisseden futbolcular sık sık aralarında bu güveni boşa çıkarmamaları gerektiğini dile getiren konuşmalar da yaptı.

        ‘BİZE ÇOK İYİ BİR DERS OLDU’

        Futbolcular liderliği geri kazanmanın hesabını yaparken, “Artık son dönemeçlere girmek üzereyiz. Akhisar maçı bize çok iyi ders oldu. Hiçbir maça kesin 3 puan gözüyle bakamayız. Hak ettiğimiz yer liderlik ve bunu bir an önce almamız gerekiyor. Önce Konya’da sonra da derbide kazanıp liderliği geri alalım. Hem başkanın güvenini boşa çıkarmayalım, hem camiayı yeniden havaya sokalım hem de hak ettiğimiz koltuğa oturalım” dediler.

        YABANCI KRİZİ

        Fenerbahçe’deki sakatlıkların çokluğu nedeniyle teknik direktör İsmail Kartal yarınki Torku Konyaspor maçında hangi yabancılarla sahaya çıkacağına karar veremiyor. Caner’in cezalı, Hasan Ali Kaldırım’ın da sakat olması nedeniyle Kadlec’in sol bekte oynamasına kesin gözüyle bakılıyor. Ofansta Alper sakatlığından dolayı yok. Sow da sol kanada geçip, bunlara Kuyt, Emenike ve Alves eklenince 5 yabancı tamamlanıyor. Burada doğabilecek diğer bir sıkıntı ise Emre’nin oynayamaması. Bu durumda ise Meireles on bire girerken Alves kulübeye çekilecek, savunmada BekirEgemen ikilisi görev yapacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ