Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hamzaoğlu: F.Bahçe derbisi kadar önemli! - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR/Erhan TELLİ

        Sarı-Kırmızılı takımda bugün oynanacak Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor maçı öncesi Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu’ndan futbolcularına kritik bir motivasyon uyarısı geldi.

        Genç hoca, 22. haftanın açılış maçında bu akşam Türk Telekom Arena’da oynayacakları Kayseri Erciyes maçının önemine dikkat çekerek, “Bu maç bizim için Fenerbahçe ile Kadıköy’de oynayacağımız derbi maçı kadar önemli. Bu maçı da kazanalım ve Kadıköy’e lider gidelim. Puan kaybetme lüksümüz yok” ifadelerini kullandı.

        ŞİPŞAK GOLLER

        Oyuncularından Fenerbahçe ile önümüzdeki hafta Kadıköy’de oynayacakları derbi maçını tamamen unutmalarını isteyen Hamzaoğlu, “Önce Erciyes maçına bakmalıyız. Rakibimizin durumu ortada. Çok dikkatli olmalıyız” diye konuştu. Hamzaoğlu, Kayseri Erciyes önünde maça ilk yarım saatte yine yoğun bir baskı kurarak başlamayı ve erken bulunacak gollerle sonuca gitmeyi hedefliyor.

        YARSUVAT'TAN TAKIMA ZİYARET

        G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat, bugün Kayseri Erciyes ile kritik bir maça çıkacak olan futbol takımıyla tesislerde yemek yedi. Kampta bulunan oyunculara bugünkü maç öncesinde başarı dileyen Yarsuvat’a yemekte Başkan Yardımcısı Abdurrahim Albayrak ve Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Ali Dürüst de eşlik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ