Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımını elemesi, İstanbul'un çeşitli ilçelerinde coşkuyla kutlandı - Futbol Haberleri

        Taraftarlar, Atatürk Olimpiyat Stadı'ndaki karşılaşmanın ardından tribünlerde yaptıkları sevinç gösterilerini, stadın dışına da taşıdı. Stattan ayrılırken tezahüratlarla eğlenen taraftarlar, büyük bir coşku yaşadı.

        Çeşitli ilçelerde de Beşiktaşlı taraftarların eğlencesi geceye damgasını vurdu. Özellikle Beşiktaş'taki kutlamalarda çok sayıda taraftar araçlarıyla dışarı çıktı. Taraftar yoğunluğu nedeniyle Barbaros Bulvarı'nda trafik akışında aksamalar yaşandı.

        Siyah-beyazlı bayraklarla yollara çıkan taraftarlar, Beşiktaş Çarşı içindeki Kartal Heykeli'nin etrafında toplanıp meşaleler yakarak, tezahüratlar eşliğinde eğlendi.

        EDİRNE

        İstanbul'da oynanan UEFA son 32 maçında Beşiktaş rakibi Liverpool'u penaltılarda 5-4 geçerek bir üst tura atladı. Beşiktaş'ın bir üst tura çıkmasını ve Liverpool karşısında galip gelmesini kutlayan taraftarlar Edirne'de sokaklara döküldü.

        Beşiktaş taraftarları Edirne I. Murat Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallesinde araçlarıyla uzun konvoylar oluşturdu. Taraftar parkından başlayan konvoy, Sokakta Hayat Var caddesine kadar uzun kuyruklar oluştururken, araç sürücüleri kornalarıyla galibiyet ve tur sevincini yaşadı. Maçın ardından yaya şeklinde ellerinde bayraklarını alan Beşiktaşlı taraftarlar sokaklara dökülerek büyük coşku yaşadı.

        Sık sık araçları durdurarak tezahürat yapan taraftarlar Beşiktaş'ın yanı sıra diğer takımların taraftarları da bu sevinci paylaştı.

        KARS'TA BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR SOKAKLARA DÖKÜLDÜ

        Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde İngiliz ekibi Liverpool'u penaltılarla elemesinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar sokağa döküldü.

        Kafeteryalarda karşılaşmayı izleyen Beşiktaşlı taraftarlar, penaltı atışlarıyla takımlarının Liverpool'u elemesinin ardından büyük coşku yaşadı. Beşiktaş'ın penaltı atışları sonrasında turu geçmesinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar, Faikbey Caddesi üzerinde bulunan at heykeli önünde toplanarak turu geçmenin sevincini kutladılar.

        Öte yandan bir süre Faikbey Caddesi'ni trafiğe kapatan Beşiktaşlı taraftarlar çember oluşturdu. Taraftarlara araçlarıyla eşlik eden vatandaşlar da renkli görüntüler yaşanmasına neden oldu. Beşiktaşlı taraftarlar geç saatlere kadar turun gelmesini kutladı.

        KARABÜK

        Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımını eleyerek üst tura çıkması, Karabük'ün Safranbolu ilçesinde taraftarları sokağa döktü.

        Misak-ı Milli Meydanı'nda toplanan siyah-beyazlı bir grup taraftar, sevinç gösterilerinde bulundu.

        İZMİR

        Bazı taraftar da araçlarıyla konvoy oluşturup ilçe merkezinde tur attı. İzmir'de, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi 2. turunda İngiltere'nin Liverpool takımını elemesi, taraftarlarca sevinçle kutlandı.

        Beşiktaş'ın deplasmanda 1-0 kaybettiği ilk maçın ardından, kendi sahasında aynı skorla mağlup ettiği Liverpool'u, penaltılarda 5-4 üstünlük sağlayarak elemesinin ardından İzmir'deki bazı Beşiktaşlı taraftarlar araçlarıyla şehir turu attı. Korna çalarak ve araçlarından Beşiktaş flamaları dalgalandırarak marşlar söyleyen Beşiktaşlılar, kupada tur atlamanın sevincini coşkuyla yaşadı.

        Kutlamalarda Cumhuriyet Meydanı da Beşiktaşlı taraftarların sevincine sahne oldu. Meydanda toplanan taraftarlar, çeyrek finali hep birlikte sloganlar atarak kutladı.

        UEFA Avrupa Ligi Kupası'nı daha önce müzesine götürme başarısı gösteren Galatasaray taraftarları da Beşiktaşlıların tur sevincine ortak oldu. Takımlarının forması ve flamalarıyla kutlamalara katılan Galatasaraylılar, ezeli rakiplerinin sloganlarına ve marşlarına coşkuyla eşlik etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ