Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Şampiyonlar Ligi şampiyonlar ligi ikinci turuda juventus borussia dortmund'u 2-1 yenerken barcelona ise deplasmanda Manchester City'i mağlup etti - Futbol Haberleri

        Şampiyonlar Ligi ikinci turunda birbirinden çekişmeli iki karşılaşma oynandı. İngiltere'de Etihad Stadı'nda Manchester City dünya devi Barcelona'yı ağırladı. Geçtiğimiz sezon da iki takım eşleşmiş turu Barcelona geçmişti. Karşılaşma öncesi futbol otoriteleri İngiliz ekibinin geçen sezondan daha güçlü olduğu ve turu atlama şansının bulunduğu görüşündeydiler. Ancak Barça deplasmanda Manchester City'i 2-1 mağlup ederek büyük avantaj sağladı.

        Barcelona'ya galibiyeti getiren golleri; 16. ve 30. dakikalarda Suarez kaydetti. Manchester City'nin tek golü 69. dakikada Agüero'dan geldi. Geçtiğimiz sezon ikinci turda iki takım eşleşmiş ve Barcelona ilk maçı deplasmanda 2-0, Camp Nou'da ise 2-1 kazanarak tur atlamıştı. City'de 74. dakikada Clichy oyundan atılırken 90+4. dakikada Messi'nin penaltısını kaleci Hart kurtardı.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... MANCHESTER CİTY - BARCELONA MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        DORTMUND, İTALYA'DAN ÇIKAMADI

        İkinci turun diğer maçında ise, temsilcimiz Galatasaray'ın bulunduğu gruptan lider olarak çıkan Borussia Dortmund deplasmanda italyan devi Juventus'a konuk oldu. İlkay Gündoğan ve Nuri Şahin'in ilk 11'de sahaya çıktığı ve 90 dakika sahada kaldığı mücadeleyi ev sahibi Juventus 2-1 kazandı. İtalyan ekibine galibiyeti getiren golleri; 13. dakikada Tevez ile 43. dakikada Morata kaydederken konuk Alman temsilcisinin tek golünü 18. dakikada Marco Reus attı.

        ŞAMPİYONLAR LİGİ HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... JUVENTUS - BORUSSİA DORTMUND MAÇININ TÜM DETAYLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        25 ŞUBAT 2015

        21:45 Arsenal - Monaco

        21:45 Bayer Leverkusen - Atletico Madrid

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ