Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Eskişehirspor yenilgisini masaya yatıran Bilic, özeleştiri yaptı - Beşiktaş Haberleri

        Şampiyonluk yolunda Eskişehir deplasmanında çok önemli 3 puan bırakan Beşiktaş’ta medyanın hedef tahtasına oturttuğu Slaven Bilic özeleştiri yaptı. Futbolcularının bozulan morallerini düzeltmek için dün sabah bir toplantı düzenleyen Hırvat çalıştırıcı, hem takımı hem de kendini eleştirdi.

        Bilic, bir an önce toparlanmaları gerektiğini söyleyerek, “Kafanızı kaldırın. Böyle olmaz. Bir an önce kendimize gelmeliyiz. Bu takım hep beraber mücadele ederek takım oldu. Ama son haftalarda bu özelliğimiz yok. Bazı arkadaşlar beklenen performansı gösteremiyor. İlk yarı iyi oynadık, pozisyonlar ürettik. Ama ikinci yarı tam tersi oldu” diye konuştu. ‘İğneyi’ oyuncularına batırdıktan sonra ‘çuvaldızı’ da kendisine saklayan Bilic, “Ben de sizin gibi hatalıydım. Özellikle taktiksel anlamda ve takım kurgusu üzerinde yanlışlar yaptım. Artık bunları unutmamız gerekiyor. Kötü giden bir şey yok. Ama şunu da iyi bilin ki, çok iyi giden bir şey de yok. Liverpool maçıyla birlikte yeni bir seriye başlayalım. Ama şunu da iyi bilin çok da iyi giden bir şey yok” ifadelerini kullandı.

        Öte yandan Eskişehir maçının devre arasında Bilic’in oyuncularına “Motta’yı çıkarıp 3’lü savunmaya döneceğim” demesine rağmen ikinci yarıya Brezilyalı futbolcu ile başladığı, bu durumun da herkesi şaşırttığı öğrenildi.

        "KEŞKE TÖRE OYNASAYDI"

        da Demba Ba ve Gökhan Töre’nin yokluğunu fazlasıyla hisseden Kartal’da Gökhan’ın durumu tartışma konusu oldu. Oyuncuların “Gökhan madem iğne oldu, keşke 11’de oynasaydı” dedikleri öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ