Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Mehmet Ekici Kasımpaşa maçında ligdeki 3. frikik golünü attı - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR

        Avrupa Ligi’nde evinde Napoli’den aldığı ağır yarayı Kasımpaşa karşısında sarmak isteyen Trabzonspor, son dakika golüyle yıkıldı. Karşılaşmanın ilk yarısının son dakikasında Mehmet Ekici’nin serbest vuruştan attığı golle öne geçen Fırtına, maçın son dakikasında Oscar Scarione’nin attığı golle sahadan bir puanla ayrıldı. Bu sezon duran toplardan bulduğu gollerle öne çıkan Bordo-Mavililer’in Kasımpaşa’ya da aynı şekilde gol atması dikkat çekerken, bizi frikik gollerine alıştıran Mehmet Ekici’nin yine sahne alması kimseyi şaşırtmadı. Mehmet, kendisine kaleye sağ çaprazda yapılan faulü klas bir vuruşla ağlara göndermeyi başardı.

        7 GOL 8 ASİST

        Bu sezon frikikten 4 gol bulan Trabzonspor’da Mehmet Ekici, dünkü frikiği ile bu sezon 3. kez bu başarısını tekrarladı. Daha önce Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor ve Başakşehir ağlarını havalandıran deneyimli oyuncu, bu sezon resmi maçlarda 7 gol atıp 8 asist yaptı, 17 lig maçında ise 6 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

        EKİCİ, MEHMET SCHOLL’A MİNNETTAR

        Trabzonspor’da sergilediği performansla en dikat çeken isim olan Mehmet Ekici, frikik atışlarındaki başarısını çok tanıdık bir isme borçlu. B.Münih alt yapısından yetişen Mehmet Ekici, bir röportajında, “Frikik atışlarını bana Mehmet Scholl öğretti. Ona çok minnettarım” ifadelerini kullanmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ