Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Fenerbahçe Galatasaray Trabzonspor ile ilgili transfer haberleri - Futbol Haberleri
        1

        GÜNEŞ'E TARİHİ TEKLİF
        Bursaspor’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan teknik direktör Şenol Güneş’e yeni kontrat önerileceği haberleri ortaya çıkmıştı. Başkan Recep Bölükbaşı’nın Güneş’le yaptığı görüşmede, “Hocam 10 yıllık sözleşme yapalım, Bursa’da tarih yazalım” gibi uzun vadeli ve eşi benzeri görülmemiş bir teklif yaptığı öğrenildi. (Fanatik)

        2

        WEBO İSPANYA'YA
        Fenerbahçe’de attığı kritik gollerle takımın jokeri konumunda olan Kamerunlu yıldızın peşindeki ekiplerin başında Mallorca geliyor. Bu sezon İspanya 2. Ligi’nde kalma mücadelesi veren Kırmızı-Siyahlılar bunu başarırsa, önümüzdeki sene iddialı bir kadro kurup La Liga’ya dönme planları yapıyor. Bu planın en büyük parçası da Pierre Webo. (Fanatik)

        3

        "HAYALİM FENERBAHÇE"
        Ara transfer döneminde Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündemine gelen Mainz'ın yıldızı Yunus Mallı, “Sezon sonunda anlaşabilirsek, hayalimdeki takım olan Fenerbahçe'ye gelebilirim” diye konuştu. (Fanatik)

        4

        AYSAL ADEBAYOR İLE DÖNÜYOR
        Net bir şekilde adaylık sinyali veren G.Saray'ın eski başkanı, Mali Genel Kurul'da ibra edildikten sonra, "Başkanlığa adayım" diyecek ve ardından transfer bombasını açıklayacak. Aysal'ın Tottenham'ın golcüsü Adebayor için çalışma yürüttüğü belirlendi. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek 30 yaşındaki yıldızın, menajeri aracılığıyla Aysal'a "gelirim" sözü verdiği öğrenildi. (Fotomaç)

        5

        SOW'UN GİDİŞİNİ EŞİ ENGELLEDİ
        Son haftalarda yükselen performansıyla teknik heyetin beğenisini kazanan Sow'un Türkiye'den ayrılmasına ramak kala eşi tarafından kararından vazgeçtiği ortaya çıktı. Senegalli yıldız devre arasında Katar'dan gelen teklifi değerlendirmek istedi, eşi Aissa, "Seni burada olduğu kadar hiçbir yerde mutlu görmedim, gidemezsin" diye diretti. (Fotomaç)

        6

        GÖKHAN AYRILMAK İSTEMİYOR
        Son günlerde Beşiktaş'tan ayrılacağı sıkça konuşulmaya başlayan Gökhan Töre iddiaların tamamını bir çırpıda çöpe attı. Başarılı sağ kanat oyuncusu, 15 yaşından beri yabancı takımlarda forma giydiğini takım arkadaşları ile paylaşarak, "Kendimi ilk kez evimde hissederken ayrılmayı neden düşüneyim" dediği bildirildi. (Fotospor)

        7

        HAKAN İÇİN ŞOK İSTEK!
        Trabzonspor'un kiralık oyuncusu Hakan Arıkan için Kayserispor, bordo-mavili ekipten 3.5 milyon euro bonservis bedeli istedi. Bu rakam karşısında şaşkına dönen Trabzonsporlu yöneticiler Hakan işini sezon sonuna erteleme kararı aldılar. (Fotospor)

        8

        BEŞİKTAŞ BOMBALARI PATLATACAK
        Süper Lig ve Avrupa'da zafer yürüyüşünü sürdüren Beşiktaş, Vodafone Arena'yı dünya yıldızlarıyla donatmakta kararlı. Savunmada Kaboul, orta sahada Gökhan İnler'li bir kadro hedefleyen Beşiktaş'ın hücum hattındaki bombası ise bir dünya markası: Van Der Vaart... (Fotospor)

        9

        "BENİ AL HOCAM"
        Lokomotiv Moskova forması giyen Niasse, eski hocası Hamza Hamzaoğlu'na haber göndererek, “Sizinle yeniden çalışmak istiyorum. Eğer Galatasaray kulübümle anlaşabilirse, benim açımdan hiçbir sorun olmaz” dedi. Niasse şu an transfer listesinde ilk sırada yer alıyor. (Fotospor)

        10

        EGEMEN'İN TALİBİ ÇOK
        Yaşadığı ciddi sakatlığın ardından 9 ay sahalardan uzak kalan Egemen Korkmaz, bu sene müthiş performansıyla yeniden tavan yaptı. Birçok Süper Lig takımı, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan başarılı savunmacı için şimdiden sıraya girdi. Egemen, Sarı-Lacivertliler ile masaya oturmadan önce hiçbir kulüple görüşmeyi düşünmüyor. (Fotospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ