Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray G.Saray farkı kaçırdı! - Galatasaray Haberleri

        Maçta baştan sona rakibine üstün bir oyun ortaya koyan sarı-kırmızılılar, özellikle ikinci yarıda Arda, Lincoln ve Nonda ile mutlak pozisyonları değerlendiremedi. Sarı-kırmızılı ekipte, Lincoln'ün iki şutu da üst direğe çarparak, auta çıktı. Taraftarlar, maçta kaçan pozisyonlarda büyük heyecan yaşadı. Rakip de son dakikalarda Kovacevic ve Diogo ile müsait pozisyonları harcadı.

        -HAKEM PENALTIYI DIŞARI TAŞIDI-

        İlginç hareketleri ve fiziği ile dikkati çeken karşılaşmanın İspanyol hakemi Eduardo Iturralde Gonzalez, Galatasaray'ın bir penaltısını da es geçti.

        Karşılaşmanın ikinci yarısında ceza sahası içinde Kewell'e yapılan hareketi dışarıya taşıyan Gonzelez, sarı-kırmızılıların bir penaltısını vermedi.

        -TARAFTARLAR MARŞ SÖYLEDİ-

        Galatasaraylı taraftarlar ilk yarıda atılan golden sonra coştu.

        Taraftarlar, hep birlikte Gençlik Marşı'nı söyleyerek, coşkulu bir şekilde takımlarını motive etti.

        -UEFA'DA ÜST ÜSTE 3 GALİBİYET-

        Galatasaray, bu sezon UEFA Kupası'nda oynadığı 3. maçı da kazandı.

        Birinci turda Bellinzona'yı her iki maçta da yenip gruplara kalan Galatasaray, ilk maçında da Olympiakos'u yenerek galibiyet serisini sürdürdü.

        -BAROS 3 MAÇTIR SUSKUN-

        Galatasaray'da, Kocaelispor ve Konyaspor maçlarıyla çıkış yapan, Bellinzona'ya da penaltıdan bir gol atan Milan Baros, sustu.

        Çek futbolcu, Bellinzona karşılaşmasının 24. dakikasında penaltıdan attığı golün ardından 336 dakikadır gole hasret kaldı. A.A.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ