Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hamza Hoca’nın da Hollandalı yıldıza “Kaleyi gördüğün anda şut çek” talimatını verdiği belirtildi - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR/Erhan TELLİ

        Türkiye Kupası’ndaki Torku Konya karşılaşmasında gözlerin pasını silen ve birbirinden güzel iki gol atan Wesley Sneijder’ın şimdiki hedefi Balıkesir... Oynadığı futbolla herkesi mest eden Hollandalı, Sarı-Kırmızılı taraftarlara bir kez daha ‘resital’ sunmayı hedefliyor. İdmanlardaki istekli görüntüsü ile teknik heyetin yüzünü güldüren Sniper’ın teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ile yaptığı görüşmede, “Bu maçta da gol atmayı çok istiyorum” dediği öğrenildi. Uzaktan attığı şutlarla rakip kalecileri avlayan Sneijder, bugünkü mücadelede de ustalığını konuşturacak. Hamza Hoca’nın da Hollandalı yıldıza “Kaleyi gördüğün anda şut çek” talimatını verdiği belirtildi.

        OLCAN MI TELLES Mİ?

        G.Saray’da sol bekteki ibre Olcan Adın’a döndü... Telles’i yeterli bulmayan Hamza Hamzaoğlu’unun, kupadaki Konya maçında olduğu gibi yine Olcan’a şans vereceği öğrenildi. Öte yandan Hamzaoğlu’nun sağ bekte Tarık’ı görevlendireceği, sakatlığı geçen Sabri Sarıoğlu’nu oynatıp oynatmama konusunda kararsız olduğu bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ