Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçeli Gökhan Gönül, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın ölümüyle ilgili paylaşımda bulundu - Futbol Haberleri

        Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesi futbol camiasında da büyük tepki çekti. Son olarak Fenerbahçe'nin başarılı futbolcusu Gökhan Gönül, sosyal medya hesaplarından Özgecan Aslan için bir paylaşımda bulundu.

        Gönül, Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen Özgecan için şunları yazdı:

        "Bizim dinimiz kadınların ayaklarının altına cenneti sermişken, siz ahlaksız şerefsizler onlara cehennemi yaşatırsınız."

        Çağ Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Psikoloji Bölümü 1’inci sınıf öğrencisi 20 yaşındaki Özgecan Aslan, bir süredir kayıptı. Dün Mersin'in Tarsus ilçesinde cesedi bulunan genç kızın tecavüz edildikten sonra vahşice öldürüldüğü belirlendi.

        Özgecan Aslan'ın öldürülmesine Beşiktaşlı kaleci Tolga Zengin de sessiz kalmadı.

        Siyah-Beyazlı takımın tecrübeli kalecisi, Özgecan'ın katillerine oldukça sert ifadeler kullandı. Zengin, Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla şunları söyledi:

        "Her şeyi de Allah'a havale etmeyeceksin. Akıllarının çalıştığı yerden sallandıracaksın. Eskiden en azından cezaevlerinde gereği yapılırdı. Şimdi çok modern bir toplum olduk ya Avrupa'lı olduk ya ağa paşa yatsınlar biz de adamız, delikanlıyız diye gezelim. Seni de bu Allah'sızlardan koruyamadık ya hakkını helal eyle."

        (Fanatik)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ