Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Spor Toto 2. Lig Osmanlıspor Osmanlıspor'dan kimsesiz çocuklara destek, Osmanlıspor kimsesiz çocukları sevindirdi, - Futbol Haberleri

        PTT 1. Lig takımlarından Osmanlıspor'da yönetim, teknik heyet ve futbolcular, kimsesiz çocuklarla bir araya geldi.

        Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yüzü aşkın kimsesiz çocuk için bir restoranda etkinlik düzenlendi. Başkent ekibinin kurucularından Ahmet Gökçek ve eşi Hülya Gökçek'in öncülük ettiği organizasyonda, kukla ve animasyon gösterileri yapıldı. Osmanlıspor logosunun bulunduğu pastanın da kesildiği etkinlik, futbolcuların çocuklara oyuncak dağıtmasıyla sona erdi.

        Osmanlıspor kurucularından Gökçek, organizasyonun manevi hissiyatının büyük olduğunu ve kendisi için kelimelere sığmayan bir anlam taşıdığını belirtti.

        Bu tarz etkinlikler düzenlemeye devam edeceklerini dile getiren Gökçek, şu ifadeleri kullandı:

        "İnşallah, bugün onları az da olsa mutlu edebilmişizdir. Böylesi etkinliklerin manevi olarak duyurulması taraftarı değilim fakat bu tarz organizasyonların örnek teşkil etmesini istiyoruz. Hayırsever vatandaşlarımızı böylesine güzel organizasyonların içine çekebilmeyi amaçlıyoruz. İnşallah, bunun öncülüğünü yapmış oluruz. Çocuklarımızın hayır dualarını almak bizler için çok önemli."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ