Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor hacıosmanoğlu'ndan bülent yıldırım'a telefon, mhk ibrahim hacıosmanoğlu - Trabzonspor Haberleri

        HTSPOR / Atilla TÜRKER

        Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Fenerbahçe maçı öncesi hakem Bülent Yıldırım ile telefonda görüşmesi ve “Gerekirse önümüzdeki haftalarda diğer hakemlerle de görüşürüm” şeklinde açıklama yapması, Merkez Hakem Kurulu’nu harekete geçirdi. İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yanlış bir uygulamaya imza attığına dikkat çeken Merkez Hakem Kurulu, tüm hakemlere “Kulüp yöneticileriyle görüşmeyin. Bilmediğiniz numaraları açmayın” talimatı vermeyi kararlaştırdı.

        ‘YAKIN ÇEVRENİZ DIŞINDA...’

        Hakem Bülent Yıldırım’ın “Beni arayan kişinin İbrahim Hacıosmanoğlu olduğunu bilmiyordum” şeklindeki sözlerini de hatırlatan MHK, bu hafta içinde yapacağı tebligatta “Çok yakın çevrenizin dışında hiç kimseyle görüşmemenizde büyük fayda var. Herhangi bir polemiğe meydan vermemek için çok titiz davranmak gerekiyor” şeklinde uyarıda bulunacak. Kurul, alınacak bu önlemle hakemlerin maça daha rahat çıkacağını da bildirdi.

        YILDIRIM’A TAM PUAN

        Fenerbahçe-Trabzonspor maçının hakemi Bülent Yıldırım, karşılaşmanın gözlemcisi Sabri Çelik’ten tam puan aldı. Çelik, bazı ufak hataların dışında Yıldırım’ın çok başarılı olduğunu belirterek, 10 üzerinden 8.4 verdi ve raporunda övgü ile söz etti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ