Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol İspanya Mehmet Çiftçi Arda Turan açıklaması, Mehmet Çiftçi'den olay yaratacak açıklamalar, Arif Erdem Mehmet Çiftçi'ye küfür etmiş, Arif Erdem'den tehdit - Futbol Haberleri

        İspanya’da yaşayan ve Doğan Haber Ajansı temsilciliği yapan Mehmet Çiftçi, "Şimdi söyleyeceklerim belki Arda’nın hoşuna gitmeyecek. Yayında sonra belki beni arayıp sitem edecek. Çünkü daha önce yaptı ama hakeme krampon fırlatması burada büyük tepki yarattı. Özür de dilemeyince bu tepki daha da arttı. İspanya’da kalacağına inancım azaldı. Atletico Madrid, Arda’yı satacaktır" dedi.

        İspanya’da yaşayan ve Doğan Haber Ajansı temsilciliği yapan Mehmet Çiftçi, yıllar sonra önemli bir itirafta bulundu. Arda Turan’ın İngiltere’ye transfer olacağı iddiaları hakkında konuşan Mehmet Çiftçi, “Şimdi söyleyeceklerim belki Arda’nın hoşuna gitmeyecek. Yayında sonra belki beni arayıp sitem edecek. Çünkü daha önce yaptı ama hakeme krampon fırlatması burada büyük tepki yarattı. Özür de dilemeyince bu tepki daha da arttı. İspanya’da kalacağına inancım azaldı. Atletico Madrid, Arda’yı satacaktır” dedi.

        ARİF ERDEM, BANA BULAŞMASIN DEMİŞ

        Çiftçi, Arda geçmişte sizi arayıp, neden sitem etti şeklindeki soruyaysa yıllara sonra bir itirafta bulunarak anlattı. Çiftçi “Arda bir maça sakat olduğu için çıkmadı. O sırada gece kulübüne gittiğine dair haberler çıktı. Ben de bunu servis edince beni arayıp, ‘niye bunu yaptın?’ diye tepki gösterdi. Hatta Arif Erdem’in kendisine bana bulaşmaması yönünde tavsiyede bulunduğunu ve benimle röportaj yapmayacağını söyledi. Ben de sen bilirsin dedim. Ben doğru olan bir haberi geçmiştim. Buna rağmen bunlar oldu” dedi.

        BANA KÜFÜR ETTİ

        Real Sociedad forması giydiği dönemde Arif Erdem’in kendisine telefon açıp ana avrat küfür ettiğini anlatan Çiftci, “Arif Erdem, Arda’ya bana bulaşmaması yönünde nasihatta bulunmuş. Bunu Arda söyledi. Arif Erdem, Real Sociedad’ta oynarken bir haber nedeniyle beni arayıp ana avrat küfür etti. Onun yerine ben utandım. O haber de doğruydu” diye konuştu.

        (Radyospor)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ