Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Bursaspor Bursasporlu oyunculardan Galatasaray maçı yorumu, Bursasporlu oyuncular kaçan galibiyete üzgün, Fernandao açıklama, Bekir Yılmaz açıklama - Futbol Haberleri

        Galatasaray deplasmanında güzel futbolunu sürdüren Bursaspor'da 2-2'lik skorla alınan beraberliğin ardından yeşil-beyazlı futbolcular Şamil Çinaz, Jose Fernandao ve Bekir Yılmaz açıklamalarda bulundu.

        Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Türk Telekom Arena'da Galatasaray ile Bursaspor arasında oynanan müsabaka izleyenlere heyecan dolu anlar yaşattı. Ev sahibi ekip Galatasaray'ın 1-0 öne geçtiği ancak ilk yarının son dakikası ve maçın 53. dakikasında konuk ekip Bursaspor'un, yıldız oyuncuları Volkan Şen ve Fernandao'nun golleriyle 2-1 öne geçtiği, 83. dakikada sarı-kırmızılı ekibin penaltıdan eşitliği sağladığı maçın ardından Bursasporlu futbolcular kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu. Bursaspor'un tecrübeli oyuncusu Şamil Çinaz, İstanbul'da iki puanı bıraktıkları için üzgün olduklarını belirtti. Çinaz, "Seyir zevki yüksek olan bir maç oldu. Pozisyon üstünlüğü ve oyun hakimiyeti bizdeydi. İlk 15 dakikada 4 tane yüzde yüz gol pozisyonundan yararlanamadık. Yenik duruma düştükten sonra öne geçtik. Talihsiz bir şekilde penaltıdan gol yedik. İki puanı kaçırdığımızı düşünüyorum. Bizim hedefimiz üst sıralar. Kendimize güvenen iyi bir takımız. Sezon sonuna kadar en iyi sonuçlar alarak nerede olacağımızı göreceğiz" dedi.

        FERNANDAO: "YÜZDE YÜZ DURUMDA DEĞİLİM"

        Galatasaray karşısında Bursaspor'u öne geçiren gole imza atan Jose Fernandao yaptığı açıklamada, küçük detayların maçın sonucunu belirlediğini söyledi. Fernandao, "Galatasaray'a karşı maçlar her zaman olur. Onların evinde oynuyorsanız daha da zor olur. Maçın büyük çoğunluğunda iyi oynadığımızı düşünüyorum. Elimizden gelen her şeyi yaptık. Galibiyet için savaştık. Küçük detaylar maçın sonucunu belirlerler, bugün de böyle. Takım arkadaşlarımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.

        Kendi performansıyla ilgili soruyu da cevaplayan Jose Fernanda, "Sahada verebildiğim her şey, çalışmalarımın ürünü. Elimden gelen in en iyisini yapmaya çalışıyorum. Tam olarak yüzde yüz durumda değilim. Hala performansımın üstüne koyabilirim, gelişebilirim. Umarım ilerleyen dönemde takıma daha fazla katkı verebilirim" ifadelerini kullandı.

        YILMAZ: "OYNADIĞIMIZ OYUNDAN KEYİF ALMAYA ÇALIŞIYORUZ"

        Bursaspor'un genç orta saha oyuncusu Bekir Yılmaz ise, her iki takımın futbolcularının da üstün bir mücadele sergilediğini söyledi. Bekir Yılmaz, "Öncelikle güzel bir maç oldu. İki takımı da tebrik etmek lazım. Herkes üstün bir mücadele ortaya koydu. Biz oynadığımız oyundan keyif almaya çalışıyoruz. İlk yarı çok pozisyon bulduk. Konsantre eksikliğinden kalemizde gol gördük. Daha sonra maçı lehimize çevirdik. Skoru 3-4 yapabilecek pozisyonları da bulduk ama maç penaltı ile 2-2 oldu. Son bölümde eksik kalınca skoru korumaya girdik. 10 kişiyken bile Fernandao ile pozisyon bulduk. Buradan taraftarımıza 3 puan hediye etmek isterdik ama olmadı" şeklinde konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ