Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Hakan Şükür GS TV, Hakan Şükür Galatasaray, Hakan Şükür yorum - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray'ın efsane isimlerinden Hakan Şükür, 2-2 sonuçlanan Bursaspor mücadelesinin sonrasında, GS TV canlı yayınında geçen sezon transfer edilen Türk futbolculara tepki gösterdi.

        Oyuncuların aldıkları kontratın rahatlığı ile davrandığını ve mücadeleden uzaklaştığını kaydeden Şükür, oyunculara uyarıda bulundu. Şükür'ün sözleri şöyle:

        "TAKIMDA BOŞVERMİŞLİK VAR"

        "Ben arada antrenmanlara gidiyorum. Genel gözlemim boşvermişlik var. Yüksek bonservis ile gelmişler. Biz kapağı attık, Galatasaray'dayız anlayışı var. Güçlü olmak zorundasınız, Galatasaray'ı yaşarken dikkat etmeniz lazım. Profesyonel bir dünyadasınız, antrenör size antrenman sahasında ve soyunma odasında bir şeyler söyler. Gerisi sizde. Galatasaray'da sorumluluktan kaçan çok oyuncu var. Biz kıyıda köşede kalalım, biz bu süreyi dolduralım anlayışı var. Böyle bir şey yok. Siz kendi pozisyonunuzdaki oyuncularla yarışmazsanız, olmaz"

        "BU YAPIYLA DEVAM EDERSENİZ HERKES KAÇAR"

        "Bu oyuncu yapısı ile bir süre mücadele edersiniz, ardından herkes kaçmaya başlar. Milli takıma yansımasını zaten görüyoruz. Oynamayan bir oyuncu iseniz, takım arkadaşını motive edersin. 5 sene daha mukavelem var, rahatım. Böyle bir şey yok. Ben yurt dışında iken, gidiyordum alt yapıda oynayıp, güçlenip geliyordum. Böyle olduğu zaman aldığın paranın da anlamı yok. Yerli oyuncular daha fazla sorumluluk almalı, dikkat etmeli"

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ