Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Ali Dürüst açıklama, Ali Dürüst Bursaspor maçını değerlendirdi, Galatasaray: 2 - Bursaspor: 2 - Galatasaray Haberleri

        Galatasaray Sportif AŞ Sorumlusu Ali Dürüst, Bursaspor'la 2 - 2 berabere kaldıkları maçın ardından aldıkları bir puanına şampiyonluk yolunda ihtiyaçlarının olabileceğini söyledi.

        Basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Dürüst, "Güzel bir futbol oldu. Bu maçın zor geçeceğini düşünüyorduk. Özellikle ilk devre iyi pozisyonlar buldular. İkinci devre biz oyuna ortak oldu. 10 kişi kalınca dengeler de değişti. Tabii ki yenemiyorsan yenilmeyeceksin bugün ona bakmak lazım; ama Bursaspor gerçekten haklı olarak çekinilen bir takım ligde. Dolayısıyla güzel tarafı futbol adına iki takım da ortaya bir şeyler koymaya çalıştı. Oyuncular da iyi niyetliydi. Bugün aldığımız bir puana ve önümüzdeki maçlara bakacağız." şeklinde konuştu.

        Dürüst, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın seri galibiyetler aldığının hatırlatılması üzerine de "Tabii seriyi yakalamaktan ziyade sezon sonunda şampiyon olmak lazım. Onun için bu ilk devredeki oyuna baktığınız vakit alınan bir puan bence iyidir. Belki şampiyonlukta bu bir puana ihtiyacımız olur. Bundan sonra her maç daha zor olacak. Bütün takımlar önlerindeki maçlara tek tek bakarak konsantre olacaklar. Sonuçta amacımız şampiyon olmak." diyerek sözlerini tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ