Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray galatasaray bursaspor maç istatistikleri, galatasaray bursaspor maçı olayları, galatasaray bursaspor maçı kaç kaç bitti, galatasaray bursaspor maç özeti - Galatasaray Haberleri
        1

        Galatasaray ile Bursaspor'un 2-2 berabere kaldığı mücadelede Sabri Sarıoğlu sakatlanınca her şey değişti...

        2

        Mücadelenin 39. dakikasında Bakambu ile girdiği ikili mücadelede sakatlanan Sabri Sarıoğlu, yerini Sinan Gümüş'e bıraktı.

        3

        Sol baldırında bir sakatlık hisseden Sabri'nin oyundan alınması ile sağ beke Koray Günter, stopere Hakan Balta, sol beke Telles, sol açığa Olcan ve sağ açığa da Sinan Gümüş geçti.

        4

        Bu değişiklikten sonra Galatasaray kalesinde 2 gol gördü... Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, yedek kulübede olan sağ bek Tarık Çamdal'a görev vermedi.

        5

        Galatasaray'ın maç kadrosunda; sağ bekte Sabri, stoperde Koray, sol bekte Hakan, sol açıkta Alex Telles ve sağ açıkta Olcan Adın görev yapıyordu.

        6

        83. dakikada Galatasaray'ın beraberlik golünü atan Emre Çolak 'dalya' dedi. Süper Lig'deki 100. maçına çıkan Emre, 8. golünü attı.

        7

        RAKAMLAR...
        Galatasaray, Süper Lig'in son 2 sezonunda Selçuk İnan’ın oynamadığı 4 maçın 3 tanesini kazanamadı.

        8

        Süper Lig'in 6.haftasında Fenerbahçe'nin 3 puan önünde bulunan Galatasaray, 18. hafta sonunda Fenerbahçe'nin 3 puan gerisine düştü.

        9

        Volkan Şen, Süper Lig'de 2010-11 sezonunda sonra ilk kez kırmızı kart gördü. En son Beşiktaş'a karşı kırmızı kart görmüştü.

        10

        Süper Lig'in son 3 sezonunda üst üste 7 hafta gol atan ilk oyuncu Fernandao oldu. En son Burak Yılmaz üst üste 7 hafta gol atmıştı. (2011-12)

        11

        Volkan Şen, Süper Lig kariyerinin en golcü sezonuna ulaştı. (7 gol)

        12

        Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Wesley Sneijder 66 şutla ligin en çok şut çeken oyuncusu. Wesley Sneijder, Bursaspor maçında da kaleye 5 şut çekti ancak hiç isabet sağlayamadı.