Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe, Gökhan Gönül, Karabükspor, Gökhan Gönül sakatlık durumu, Gökhan Gönül'ün Karabükspor maçında yaşadığı sakatlık, Gökhan Gönül'ün son durumu, - Fenerbahçe Haberleri

        Gökhan Gönül’ün sakatlığı Karabük’te az kalsın Fenerbahçe’nin kritik 2 puanına mal oluyordu! Gökhan’ın yerine giren Mehmet Topuz’un hataları yürek hoplattı. Maç sonrası akıllar Gökhan’daydı. Ancak tecrübeli sağ bekin önemli bir sorununun olmadığı ve tedbir amaçlı oyundan alındığı belirtildi.

        PİERRE WEBO ZORU BAŞARDI

        Fenerbahçe’nin Karabük deplasmanında akıllara kazınan bir pozisyon vardı. Dakikalar 82’yi gösterirken Mehmet Topuz sağ kanattan ceza alanına girdi. Altı pas içine bıraktığı topta Webo’ya adeta ‘Al da at’ dedi. Kamerunlu yıldız ise zor olanı başarıp topu kaleci Waterman’a nişanladı!

        ALPER POTUK SEKE SEKE!

        Kritik Karabük deplasmanına sakatlıkları süren Raul Meireles ve Emre Belözoğlu’ndan yoksun çıkan Fenerbahçe’de Alper Potuk da maçı seke seke tamamladı. İkinci yarıdaki bir pozisyonda bileği burkulan genç yıldız bir anda yerde kaldı, yürekler ağıza geldi. Ancak ayağa kalkan Alper maçı tamamladı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ