Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe karabükspor fenerbahçe maçı, volkan demirel'e 'vatan haini' dediler, volkan demirel ile tribünler arasında gerilim - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Fenerbahçe'nin Kardemir Karabükspor ile oynadığı mücadelede, 90 dakika içinde tansiyon neredeyse hiç yükselmedi. Ancak ilk düdüğün öncesinde 180 derece farklı bir atmosfer vardı. Ev sahibi tribünler ile Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel arasındaki gerilim, maç öncesine damga vurdu. Her şey Fenerbahçe'nin ısınmaya çıkmasıyla başladı. Volkan Demirel, Karabüksporlu taraftarların ıslıkları arasında kalesine geçti, ısınma hareketlerine başladı. Ancak tribünlerin tepkisi giderek arttı. Geçen yıl Kasım ayında Türk Telekom Arena'da oynanan Türkiye Kazakistan maçında yaşananlara gönderme yapan Karabükspor taraftarının "Vatan haini" diye tezahürat yapması ise, Volkan açısından bardağı taşıran damla oldu.

        ISINMAYI ERKEN KESTİ

        İlk olarak bakışlarıyla tepkisini gösteren ve tribünlere 'Susun' işareti yapan milli file bekçisi, tepkiler durmayınca bu kez polislerin yanına gitti. Tribünleri şikayet eden Volkan Demirel "Neden hiçbir şey yapmıyorsunuz" diyerek tepki gösterdi. Volkan daha sonra ısınmayı birkaç dakika erken tamamlayarak soyunma odasına gitti.

        HOCALAR YAN YANA BİLE GELMEDİ!

        Volkan Demirel ile Kardemir Karabükspor tribünleri arasındaki gerilimin ardından bu kez 'eski bir hesap' gözler önüne serildi! Hatırlanacağı gibi ligin ilk yarısında Kadıköy'de oynanan maçta her iki takımın hocası İsmail Kartal ve Tolunay Kafkas arasında tartışma yaşanmıştı. Saracoğlu'nda maç sonu İsmail Kartal'ın uzattığı eli "Bana 2010-2011 sezonunda 'şerefsiz' demişti. Bana 'şerefsiz' diyen adamın elini sıkmam" diyerek geri çeviren Tolunay Kafkas, dün de aynı tavırdaydı. Kafkas, maçtan önce İsmail Kartal'ın yanına gitmedi. Ev sahibi takımın hocasının, misafire 'Hoş geldin' deme geleneği de bu nedenle gerçekleşmedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ