Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe Selçuk Şahin, Selçuk Şahin gol sevinci, Selçuk Şahin gol - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR / Ahmet Selim KUL

        Fenerbahçe’nin emektarı Selçuk Şahin... Yıllardır Sarı-Lacivertli formayı giyen başarılı ön libero, kimi zaman yedekte kimi zaman 11’de görev yaptı... Bazen tribünlerden hak etmediği tepkileri alsa da o hiç bir zaman pes etmeden yoluna devam etti... Onca hoca gelip geçti Fenerbahçe’den fakat hiç biri ondan vazgeçmedi. Çünkü ne zaman görev verilse elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. İşte dün akşam da Selçuk, işini dört dörtlük yaptı. Emre ve Meireles’in yokluğunda zorlu maçta görev aldı. Maçın önemi dışında gecenin diğer bir özelliği de; Selçuk’un 34. yaşına girmiş olmasıydı. Böyle bir gecede takımının ilk golünü atarak geceyi de taçlandıran yıldız futbolcu, golünü de nişanlısı Emel Demiryürek’e kameralar aracılığıyla hediye etti. Selçuk, bunun nedenini ise şöyle açıkladı: “Golü nişanlıma armağan ettim. Çünkü maç öncesinde gol atacağımı söylemişti. İzliyordur şimdi. Ona da selam söylüyorum.”

        ‘TRABZON MAÇINDA STAT DOLSUN’

        Maçla ilgili olarak da konuşan Selçuk, “Bugün (dün) çok istediğimiz iyi bir saha yoktu. Pas oyununu oynayamadık. Kazanabileceğimiz bir oyun oynadık. Daha çok 3 puana ihtiyaç vardı. Bunun için mücadele yönümüz yüksek oldu. Seriye devam ediyoruz. İki zor deplasmanı geçmek çok önemli. Şimdi sahamızda Trabzon maçı var. Tek dileğimiz o maçı da kazanmak ve stadın dolması” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ