Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Kasımpaşa Kasımpaşa - İstanbul Başakşehir maçındaki penaltı pozisyonu - Kasımpaşa Haberleri

        HTSPOR.COM / BÜLENT YAVUZ

        Son haftaların formda hakemi Süleyman Abay, Kasımpaşa - Başakşehir maçında maalesef iyi bir yönetim gösteremedi. Maçın geneline baktığınız zaman; oyuncular iyi niyetli, hakeme fazla problem çıkarmıyorlar... Hakem Süleyman Abay, bu maçı kendi lehine çevirmeliydi. Faul kararlarında kabul edelim ki; standarta yakın düdükler çalsa da, birkaç tanesi yanlıştı.

        Kasımpaşalı Adem Büyük'ün, hakemin kararını protesto edercesine topu yere vurması şık değildi. Burada çıkan sarı kart doğruydu. Bu sefer 56. dakikada; Adem Büyük rakibinin müdahalesi olmaksızın kendini yere bırakıyor. Bu tipik bir aldatmaydı. Bu anlamda, çıkan ikinci sarı ve kırmızı kart doğruydu.

        SÜPER LİG HEYECANI HTSPOR ARENA'DA... KASIMPAŞA - İSTANBUL BAŞAKŞEHİR MAÇININ DAKİKA DAKİKA BÜTÜN POZİSYONLARI İÇİN TIKLAYINIZ...

        PENALTI UYDURMA BİR KARARDI

        Gelelim maçın kırılma noktasına. Hakemin Başakşehir lehine verdiği penaltı kararı, tamamen uydurma bir penaltıydı. Kasımpaşalı İlhan Eker kesinlikle topu görmüyor ve mesafe oldukça yakın. Hakemin İlhan'a verdiği penaltı kesinlikle yanlıştı.

        (Mücadeleyi Başakşehir, Semih Şentürk'ün penaltıdan attığı gol ile 1-0 kazandı)

        UILENBERG SEMİNERDE NE DEDİ?

        Daha taze... UEFA Hakem Kurulu üyesi Jaap Uilenberg, Antalya'daki seminerde aynen şunları söyledi: "Savunma oyuncusu topu görmüyorsa, elleri açık dahi olsa hakem penaltı veremez, vermemelidir." Bunu UEFA'nın yetkili bir ismi söylüyor. Hakem Süleyman Abay belli ki dersine çalışmamış.

        Tunay'ın ihracına gelince... Birinci ve ikinci sarı kart doğruydu.

        Hakem hatalı kabul edelim; kendini çok kolay attıran Adem Büyük ve Tunay Torun'a ne demeli?

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ