Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Tümosan Konyaspor Torku Konyaspor, Sebastien Frey, Bursaspor, May Mahlangu, Göteborg, Sebastien Frey Konyaspor'da, May Mahlangu Konyaspor'da, Konyaspor transfer haberleri, May Mahlangu Göteborg, - Tümosan Konyaspor Haberleri

        Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey'in bugün, Göteborg'da forma giyen May Mahlangu'nun ise yarın Konya'ya geleceğini belirtti.

        Baydar, yaptığı açıklamada, transfer çalışmalarında son aşamaya varıldığını söyledi. Görüştükleri oyunculardan birkaçı ile anlaşma noktasına geldiklerini belirten Baydar, "Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey bugün, Göteborg'da forma giyen May Mahlangu ise yarın Konya'ya gelecek. Son ana kadar bir sorun çıkmazsa bu oyuncuları kadromuza katacağız. Trabzonspor'un oyuncusu Emre Güral'da da şimdilik bir sıkıntı yok. Onu da şehrimize getirip takımımıza kazandıracağız" diye konuştu.

        "FREY'DEN VAZGEÇTİK"

        Torku Konyaspor'un basın sözcüsü Ahmet Baydar, Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey'in Konya'ya gelmesi ile ilgili, iki kulübün de menfaatlerinin uyuşmaması sebebiyle futbolcunun transferinden vazgeçtiklerini belirtti.

        Baydar, yaptığı açıklamada, daha önce Bursaspor'un kalecisi Sebastien Frey'in Konya'ya geleceğini söylediğini ancak kaleci transferinde rota değiştirdiklerini ifade etti. Frey'in Konya'ya gelmesini beklerken transferde pürüz çıktığını anlatan Baydar, "İki kulübün de menfaatleri uyuşmadığı için Sebastien Frey transferinden vazgeçtik" dedi.

        Baydar, transfer için başka kalecilere görüşmeye başladıklarını aktardı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ