Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Galatasaray Doumbia ile görüşüyor, Khedira için favori takım Trabzonspor, Hakan Çalhanoğlu Bayern Münih'in peşinde - Trabzonspor Haberleri
        1

        DEVLER LİGİ HEDİYESİ
        Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'dan taraftarlara yeni sezon armağanı... Sezonu şampiyonlukla bitirip, Şampiyonlar Ligi'ne adını yazdırmayı planlayan Fenerbahçe, Avrupa arenasına yeni golcüsüyle girecek: Edin Dzeko (AMK)

        2

        KONYA COŞTU
        Konyaspor, May Mahlangu, Toto Tamuz ve Sebastien Frey ile görüşüyor. Bonservisi elinde olan Mahlangu'yu büyük ölçüde ikna eden yönetim, kesenin ağzını açtı. (AMK)

        3

        FENER İZLEDİ, BEĞENDİ. BEŞİKTAŞ & TRABZON RESMEN İSTEDİ
        Adı Fenerbahçe ile anılan Mainz'li Yunus Mallı'nın menajeri ve amcası İlhan Mallı Fanatik'e konuştu: "Evet, teklif aldık. Ancak Fenerbahçe'den değil, Beşiktaş ve Trabzon'dan."

        4

        KHEDIRA'DA FAVORİ TRABZON
        Daily Star gazetesi, ünlü futbolcuyu Fırtına'ya yazdı. İngilizler: "Arsenal, Chelsea, Liverpool ve Manchester United, Khedira'da şoka uğradı. Real Madrid'in Alman orta saha oyuncusu için favori kulüp Trabzonspor" diye yazdı. (Fotomaç)

        5

        HENRIQUE İDDİASI
        Palmeiras ile sözleşmesi biten golcü, Mirassol'a döndü. ESPN kanalı, 25 yaşındaki forvet Jose Henrique'nin menajeri aracılığıyla Fenerbahçe ile görüşmelere devam ettiğini ve son gün bir sürpriz olabileceğini duyurdu. (Fotomaç)

        6

        BAYERN'İN SON GÖZDESİ
        Alman basınına göre, Hakan Çalhanoğlu yeni sezonda Bayern forması giyecek. Terim'in Milli Takım'dan dışladığı Hakan Çalhanoğlu için Bayern Münih 25 milyon Euro'luk teklif sundu. Fakat Leverkusen 'yetersiz' deyip teklifi geri çevirdi. (Takvim)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ