Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray bruma'ya gelen teklifler, bruma'yı isteyen takımlar, bruma galatasaray'dan gidecek mi, armindo bruma kimdir - Galatasaray Haberleri

        HTSPOR / Erhan TELLİ

        Galatasaray yönetimi, Hamzaoğlu'nun raporu doğrultusunda genç oyuncu için gelen teklifleri reddetti.

        Galatasaray’ın geçen sezon başında 10 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek Sporting Lizbon’dan transfer ettiği Bruma, ağır sakatlığının da etkisiyle bir türlü kendini gösterememişti. Özgüven kaybı yaşayan 21 yaşındaki futbolcu, eline geçen fırsatları kötü kullanmış ve Prandelli döneminde özellikle lig maçlarında formaya hasret kalmıştı. Fakat Hamza Hamzaoğlu’nun göreve gelişi, sadece G.Saray’ı değil Portekizli yıldızı da canlandırdı. Hamzaoğlu’nun forma vermeye başladığı Bruma, son haftalardaki yükselen form grafiği ile dikkat çekti. Son Rize maçında Süper Lig’deki ilk golünü atan Bruma, kupada da 2 kez ağları sarsıp 1 de asist yaparak kendini kanıtladı.

        ‘DEPLASMANDAKİ KOZUMUZ’

        Bruma’daki bu gelişimi gören yönetim de, Hamzaoğlu’nun raporunu dikkate alarak devre arasında İngiliz ve İtalyan kulüplerinden gelen cazip teklifleri geri çevirdi. Hamzaoğlu’nun Portekizli hakkında “Şampiyonluk yolunda bana çok lazım. Özellikle dış saha maçlarında önemli bir koz. Takımda tutulması lazım” dediği öğrenildi. Bunun üzerine yönetim, 21 yaşındaki kanat oyuncusunun kalmasına karar verdi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ